KBH Bygge Design

Malerarbejde

Maling og farver | Skrevet af KBH Bygge Design d. 11. november 2019

Hos KBH Bygge Design er vi fuldt ud kompetente til at tage imod ethvert malerprojekt og levere flotte resultater – uanset om opgavens størrelse er maling af et enkeltværelse eller maling af en hel herregård.

Vi elsker at forvandle bygninger og give dem udtrykket af at være fornyet, når vi med perfektionistiske penselstrøg og forrygende rullearbejde dækker hver en væg med kvalitetsmaling. Vores maling er naturligvis velegnet til de enkelte opgaver og skånsom mod miljøet.

Og resultatet på væggene? Det taler for sig selv. Vi kan klare alle husets rum på bestillingsarbejde såvel som en del af et større renoveringsprojekt. Her sørger vi ikke blot for at svinge penslen over vægge og loft, men kan stå for spartling, tapetsering og reparation af skader i lokalet.

Vi har naturligvis stor erfaring i at male de forskellige typer af rum, så f.eks. vådrum ikke bare efterlades med et flot resultat her og nu, men holder på sigt takket være de helt rette materialeanvendelser.

Med bred erfaring inden for maling, spartling, tapetsering etc. sikrer vi det udtryk, du drømmer om – både indvendigt og udvendigt.

Ingen overraskelser, kun professionelt malerarbejde

Når du kontakter KBH Bygge Design er der ingen ubehagelige overraskelser. Vi afgiver et fast tilbud, informerer dig om forløbet og den påkrævede tid, afslutter planmæssigt og overdrager dig et flot resultat – uden de famøse ekstraregninger.

Det er ikke kun maling og materialer, der er af høj kvalitet, men hele den totaloplevelse du får i form af kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

Det bekræfter vores mange tidligere kunder på Anmeld Håndværker portalen, hvor vi scorer imponerende karakterer og får positiv feedback som blandt andet ” Lofter og vægge blev grundigt istandsat med spartling og filt inden de blev malet. Resultatet er smukt” samt ” Vi har fået malet hele lejligheden, inkl. nedtagning af gammelt tapet og opsætning af filt, skiftet døre og karme og fodlister. Endvidere har vi fået totalrenoveret 2 badeværelser. Håndværkerne var venlige, arbejdsomme og meget fleksible. Resultatet er flot”.

Læs selv flere kundeanmeldelser og se hvad du kan forvente på: https://www.anmeld-haandvaerker.dk/entreprenoer/kbh-bygge-design

Ønsker du selv at få pillet den gamle maling ned, klargjort væggene og få forvandlet dine rum til boligens mest attraktive opholdssteder?

Så kontakt KBH Bygge Design og få rådgivning samt et ganske uforpligtende tilbud, der matcher dine ønsker.

 

Foto: Carsten LundagerKBH Bygge Design

Byggeopgaver

Maleropgaver

Totalentreprenør

 

Kontaktoplysninger

Pilegardsvej 18
2860 Søborg

E-mail: tilbud@istandnu.dk Telefon: 70707436