JL Kloak ApS

JL Kloak ApS løser også dine mureropgaver!

Mur & facade | Skrevet af Søren Pedersen d. 3. juni 2021

Selvom vi hedder JL Kloak ApS, råder også over en murerafdeling med dygtige fagfolk, som vi kender fra vores fagligt stærke netværk. Derfor kan du trygt overlade dine mureropgaver til os, hvis du ønsker solidt udført håndværk samt god service i hele forløbet.

Du kan få taget hånd om alle størrelser af projekter, hvad en der er tale om et mindre stykke arbejde eller et helt byggeri. Vi har mandskabet til at klare alt fra store renovering til tilbygninger, støbearbejde af gulv eller sokler, opmuring og forskønnelse af facader, pudsearbejde, vandskuring, sikring af husets vådrum samt meget mere.

Dertil har vi som autoriseret kloakmester naturligvis mulighed for at klare alle opgaver med etableringer af kloaksystemer, afløb m.m. Vi tilbyder desuden også haveservice og belægningsarbejde i kraft af erfaring som anlægsgartner.

Du kan derfor trække på adskillige kvalifikation og få leveret veludført håndværk fra samme firma – uden at skulle bekymre dig om at have kontaktpunkter med håndværkere i både øst og vest.

Kvaliteten skinner altid igennem

Vidste du, at JL Kloak ApS lader sig anmelde på den store anmeldesportal for håndværkere, som du kan se på https://www.anmeld-haandvaerker.dk/?

Her vurderer vores mange kunder os på vores evner inden for kommunikation, aftale, pris, oprydning og tilfredshed. Den mulighed får vores kunder sammen med deres slutfaktura, hvormed de kan sidde i ro og mag og afgive deres ærlige mening – uden vores indflydelse på anmeldelsen.

Derfor er vi stolte af, at vi råder over topkarakter fra mere end 100+ tilfredse kunder, der blandt andet anmelder os med ord som:

”Vi har været meget glade for samarbejdet med JL Kloak. Dygtige, kompetente og venlige folk, der arbejdede støt og koncentreret på opgaven.vi Kan anbefale JL kloak på det varmeste.” – Henrik og Lis, Aabenraa.

”Der har været en god dialog omkring renoveringen og det var intet problem, at jeg selv havde lyst til at bidrage med min arbejdskraft i nedrivningsprocessen. Selv om der dukkede uventede opgaver op, var de fleksible og fik opgaven løst. Det arbejde der er blevet udført, ser godt ud.” -Michael Pedersen, Rødding.

Som et firma der går utrolig meget op i kundeservice, varmer det at få denne type feedback, da vi arbejder hårdt for at levere et topprofessionelt resultat hos samtlige af vores kunder.

 

Ønsker du også et bundsolidt slutresultat med flot finish? Så kontakt os endelig for en uforpligtende samtale om dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig.  JL Kloak ApS

Kontaktoplysninger

Torningvej 33
6070 Christiansfeld

E-mail: mail@jl-kloakservice.dk Telefon: 40410966