JL Kloak ApS

JL Kloak ApS – Din erfarne kloakmester

Kloak & dræn | Skrevet af Søren Pedersen d. 3. juni 2021

Hos JL Kloak ApS har vi siden 2012 udført kloakmesteropgaver – naturligvis som autoriseret firma, hvortil vores uddannelsesmæssige baggrund sikrer, at vi har komplet styr på vores faglige område.

Vi mestrer derfor en bred vifte af kloakopgaver, som vi løser for vores altid tilfredse kunder – det er trods alt ikke tilfældigt, vi i 2020 og 2021 har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER®.

Vi hjælper dig derfor gerne med kloakarbejde som:

Generel kloakservice

Er afløbet stoppet, står haven pludselig under vand fra utætte rør eller løber vandet retur igennem toilettet?

Problemer som disse er alle kendetegnet af stor irritation. Som mennesker har vi brug for, at basale ting som toilettet, brusebadet og husets afløb i alt almindelighed fungerer. Det ved vi selv, og derfor rykker vi hurtigt ud og hjælper, når problemerne – store som små – pludselig melder deres uønskede ankomst.

Separatkloakering

Klimaforandring med store mængder nedbør, en tættere befolkningsgruppering samt ældre kloaknet har betyder, at oversvømmelser er blevet et større problem for den almindelige dansker. Ingen ønsker synet af en oversvømmet kælder eller en have, som står under vand. Derfor tilbyder vi separatkloakering, hvor spildevand og regnvand bliver adskilt til hver sin kloakledning. Det sikrer ikke bare din bolig mod oversvømmelser, men gavner miljøet. Simpelthen fordi at spildevandet i søer, vandløb m.m. reduceres, samtidig med at renseanlæggene modtager det koncentrerede spildevand og ikke også dele af regnvandet.

Vi tilbyder desuden etablering af minirensningsanlæg, hvormed du kan forberede rensningen af dit spildevand og tilmed typisk øge ejendomsværdien. Vi hjælper naturligvis altid med at tilpasse spildevandssystemet til netop din grund.

Installation af rottespærrer

Rotter er uønskede gæster, som kan forårsage store skader på rør, ledninger m.m. Desuden kan de medføre grimme lugtgener og gøre hjemmets beboere syge!

Vi hjælper med at sikre både private hjem og virksomheder mod besøg fra de beskidte skadedyr, som kan komme ind i vores bygninger fra f.eks. kloaknettet. Derfor tilbyder vi at installere rottespærrer, hvor spildevandet let bliver ledt ud, men som forhindrer rotterne i at trænge ind fra den forkerte side af kloaknettet.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og for at høre mere om, hvordan vi hjælper dig med dine udfordringer. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov for kloakservice og finder den bedste løsning til din ejendom.JL Kloak ApS

Kontaktoplysninger

Torningvej 33
6070 Christiansfeld

E-mail: mail@jl-kloakservice.dk Telefon: 40410966