JL Kloak ApS

Årets Håndværker – finalist i både 2020 og 2021

Fliser og sten | Skrevet af Søren Pedersen d. 3. juni 2021

Vidste du, at JL Kloak ApS har været finalist til awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER® i både 2020 og 2021? Awardshowet afholdes årligt i Cirkusbygningen i København, med det formål at hylde de bedste i håndværkerbranchen og sætte fokus på det gode håndværk generelt.

Finalisterne til den store branchekåring vurderes ikke bare af en kompetent fagjury, men findes på baggrund af gode kundeanmeldelser på anmeld-haanvaerker.dk. Her anmelder firmaernes reelle kunder deres håndværkeroplevelser inden for kategorierne kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

Der er med andre ord ingen fribilletter til finaleshowet, men kun plads til de bedste murere, tømrere, VVS’ere, malere, kloakmestre m.fl., som hver især nomineres inden for deres fagområder, på baggrund af evnen til at levere en god totaloplevelse hos kunden.

Men hvordan sikrer man, at der ikke er snyd involveret og at man blot anmelder sig selv positivt igen og igen? Simpelthen ved at forbinde muligheden for at anmelde med kundens slutfaktura, hvortil der følger et unikt link. Dermed sikrer man, at der er tale om faktiske kundeoplevelser og fair vilkår for alle.

For JL Kloak ApS betyder det, at mere end 100+ kunder har anmeldt den koldingensiske virksomhed med stor tilfredshed, hvilket blandt andet har bragt dem i finalen 2 gange.

Når tingene er 100% i orden, så følger tilfredsheden

Spørger man Jørgen Arly Haagen Larsen, der er indehaver af JL Kloak ApS, er hans holdning, at særligt serviceniveauet gør en stor forskel i kundens samlede oplevelse af det udførte arbejde.

”Vores politik er, at tingene skal være 100% i orden, men skulle der f.eks. være en lille fejl, så tager vi hånd om den med det samme. Håndværket skal selvfølgelig være i top, men trygheden er lige så vigtig. Derfor giver vi den altid gerne lidt ekstra på servicefronten, så vores kunder får et professionelt forløb”, forklarer Jørgen Arly Haagen Larsen.

At tingene foregår med stor professionalisme, kan man få bekræftet på JL Kloak ApS håndværkerprofil, hvor anmeldelserne ligger til topkarakter og kunderne blandt andet udtaler:

”Altid en effektiv arbejdsindsats og fair på prisen. Skaffer materialerne hurtigt og har meget på lager. Vi vælger JL-Kloak igen!” – Niels Madsen, Sjølund.

”JL Kloak er en håndværksvirksomhed man kan regne med og stole på. Der er ingen grund til ængstelse, der er ingen extra udgifter ud over det der er aftalt. De er gode, erfarne og punktlige.” – Benny Schmidt, Kolding.

 

Er du også interesseret i solidt håndværk og en professionel oplevelse? Så kontakt JL Kloak ApS for hjælp til kloakservice, murerarbejde samt have- og anlægsservice.JL Kloak ApS

Kontaktoplysninger

Torningvej 33
6070 Christiansfeld

E-mail: mail@jl-kloakservice.dk Telefon: 40410966