Heymate ApS

Inspiration til indretningen på børneværelset

Indretning | Skrevet af Heymate ApS d. 12. november 2020

I dag stiller både forældre og børn store krav til børneværelset. Hvis du et kort øjeblik husker tilbage på dit eget børneværelse, er der med sikkerhed sket meget med opfattelsen af, hvad børneværelset skal indeholde, og hvordan det skal se ud. Som nogle måske vil hævde, handler det om, at børn i dag er forkælede og får, hvad de peger på, men det er langt fra sandheden. I dag er der større fokus på, at børn får deres eget værelse, så de har deres eget ansvarsområde og får en følelse af selvstændighed. Børneværelset skal desuden være stimulerende samt indbyde til kreativitet og leg, og det er her, der er gode råd at hente, hvis du som forælder søger inspiration til indretningen på børneværelset.

 

Moderne møbler med flere funktioner

På børnenes værelse er det en god idé at have høj funktionalitet og komfort for øje. Samtidig nytter det ikke noget, at have tunge møbler, der fylder for meget og er svære at flytte rundt på. I stedet er det en god idé at vælge lette møbler i juniorstørrelser som for eksempel en behagelig sækkestol, der passer perfekt til aktiviteter som læsning, playstation eller bare ren afslapning. Det gode ved at vælge en let og flytbar stol er, at den kan flyttes med ind i stuen fredag aften, hvis dit barn har lyst til det. Der vil garanteret være rift om pladsen, når dit barn har venner på besøg, men på grund af juniorsækkestolenes størrelse, kan der sandsynligvis godt blive plads til to eller endda flere på samme værelse.

 

Barnets garderobe har hjemme på børneværelset

I mange børnefamilier ser man i dag, at børnenes tøj og påklædning er rykket ud af børneværelset og ind i forældrenes soveværelse, på badeværelset eller i bryggerset, hvor vaskemaskinen står. Det virker umiddelbart smart, men den, det gavner mest, er dig som forælder, fordi det gør det nemmere at holde styr på rent og snavset tøj. Men måske skal du overveje en ekstra gang, om det gavner dit barn, for klædeskabet med dit barns tøj er et stort ansvarsområde, som kan være sundt for dit barn at forholde sig til på sit eget værelse. Det kan være gavnligt, at dit barn få til opgave at lægge sit tøj på plads på sit eget værelse og samtidig forsøge at holde orden i klædeskabet. Desuden kan dit barn få lov at vælge sit eget klædeskab, der passer til indretningen på værelset.

 

Kreativitet og fordybelse

Skrivebordet er ikke noget revolutionerende møbel på børneværelset. Det er heldigvis lige så stor en del af børneværelset i dag, som det var, da du selv var barn, og det er med god grund. Det er nemlig vigtigt for dit barn at have sit eget værelse, hvor der er plads og ro til kreativitet, lektielæsning og fordybelse. Skrivebordet skal være med til at danne ramme om barnets tid alene med sig selv. På vægpladsen ovenover eller ved siden af skrivebordet er det ideelt at gøre plads til en god stor magnetisk opslagstavle, hvor tegninger, fotografier og små sysler kan få sin plads og bidrage til, at børneværelset bliver både hyggeligt og personligt i dit barns øjne.Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøkkenhavekøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderensning af tagrendersagsstyringskillevægslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Heymate ApS
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Læs artikel
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Heymate ApS
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Læs artikel
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Heymate ApS
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Læs artikel
Gør et sikkert og godt køb af bolig i Aarhus
Heymate ApS
Gør et sikkert og godt køb af bolig i Aarhus
Læs artikel
Sådan får du dit hjem til at fremstå lækkert
Heymate ApS
Sådan får du dit hjem til at fremstå lækkert
Læs artikel
Bliv sommerklar i haven
Heymate ApS
Bliv sommerklar i haven
Læs artikel
Få et godt overblik over hele projektet med sagsstyring
Heymate ApS
Få et godt overblik over hele projektet med sagsstyring
Læs artikel
Derfor skal man have en advokat ved køb og salg af bolig
Heymate ApS
Derfor skal man have en advokat ved køb og salg af bolig
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.