Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning

Huset | Skrevet af Denise d. 19. november 2021

Ved en ombygning af dit hjem, kan du ikke undgå, at du støder på en lang række udfordringer, som du ikke havde forudset. Dette er helt almindeligt, og det sker for alle som gennemlever denne proces. Man skulle faktisk næsten tro, at det var en naturlov skabt af vor herre. Når du ikke kan undgå, at ikke alt hele tiden vil køre på skinner, så kan du med fordel gøre dig selv den tjeneste, at du forsøger at kigge lidt fremad. Har du allerede på forhånd overvejet forskellige faldgruber, vil du stå langt bedre stillet, når du først står i situationen. Vi har faktisk gjort det så nemt for dig, at vi allerede har tænkt, så du ikke behøver at gøre det. Her bringer vi derfor nogle af de mest almindelige uheld, så du er forberedt på dem.

“Pas på, det støver!”

Ved en ombygning vil det støve. Og det vil måske faktisk støve meget. Det er næsten lige meget hvilke materialer du gør brug af, så er støv et stort problem på byggepladser. Det er derfor vigtigt, at du for afskærmet godt og effektivt for støv. Dette kan gøres ved hjælp af plastik som rumdelere, på den måde spredes støvet ikke rundt i resten af hjemmet. Ikke nok med at støv kan være en stor gene, hvis du får det ind i alle de tilstødende rum, så kan støv faktisk også være farligt for dit helbred. Specielt betonstøv kan her være et problem, og der stilles derfor også store krav til de støvsugere du må benytte til dette. Hos Toolster.dk kan du finde et bredt udvalg af godkendte støvsuger til betonstøv, så du er sikret gennem hele din ombygning.

“Knæk!”

Det er nok den værst tænkelige lyd, når du står midt i byggeprocessen. Det kan gøre ondt helt ind i hjertet. Men den er svær at undgå. Næsten uanset hvor erfaren du er ud i ombygninger, så vil der altid være et svind af materialer. Vi må krydse fingre for at det kun var en billig flise, men risikoen for, at det var den speciallavede bordplade fra italien er selvfølgelig tilstede. Uanset hvad så kan det ikke betale sig at græde over spildt mælk, og det tabte kunne ikke tilbage. Prøv i denne situation at se på muligheder frem for begrænsninger, for ellers kan man hurtigt grave sig selv ned i et dybt hul. Og når du nu på forhånd ved at det vil ske, så prøv om du kan skabe luft i budgettet til denne situation.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkkenhavekøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Hvad er køberrådgivning?
Denise
Hvad er køberrådgivning?
Læs artikel
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Denise
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Læs artikel
3 gode råd til din boligrenovering
Denise
3 gode råd til din boligrenovering
Læs artikel
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Denise
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Læs artikel
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Læs artikel
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Denise
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Læs artikel
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Denise
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Læs artikel
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Denise
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.