https://bygogbolig.dk/wp-content/uploads/2022/03/3-12-300x200.jpg

NIELSEN & SØN TØMRER, SNEDKER, MALERFIRMA ApS

Årets Totalentreprenør – vi skylder vores medarbejdere det hele

| Skrevet af Skrevet af Mette Bernt Knudsen for Nielsen & Søn d. 5. april 2022

Årets Totalentreprenør – vi skylder vores medarbejdere det hele

Det var alle vores fabelagtige medarbejderne, vi hyldede, da vi i 2021 blev kåret som Årets Totalentreprenør. Og det fortsætter vi med i år, hvor vi er finalister i samme kategori. Det er nemlig vores ansatte, der hver dag året rundt giver vores kunder den allerbedste oplevelse – både når det gælder håndværk, service og proces.

Anmeldelser

Kåringen af Årets Totalentreprenør sker på baggrund af de anmeldelser, som vores kunder har givet os på Anmeld Håndværker. Vores kunders tilbagemeldinger og anmeldelser er altid vigtige for os. Ikke bare dem, hvor vi bliver rost til skyerne. Vi er også glade for dem, hvor vi kunne have gjort det bedre. For vi kan kun optimere og blive bedre, hvis vi får besked.

Konstruktiv kritik fra vores kunder gør det muligt for os at gøre vores kunder endnu gladere i fremtiden. Vi er utroligt stolte af alle vores medarbejdere – lige fra lærlingen, tømreren, vvs’eren, byggelederen, snedkeren, maleren til kontorassistenten. Sammen sørger de for optimale processer og håndværk af allerbedste kvalitet. Læs mere: https://www.anmeld-haandvaerker.dk/

Makkerskab med faglighed

I Nielsen & Søn er fællesskabet den bærende værdi. Det er den værdi og kultur, som vores kåring er bygget på. Uden et stærkt fællesskab og en gennemsyrende følelse af ansvar for hinanden og vores kunder, ville vi aldrig kunne levere de ydelser, der får vores kunder til igen og igen at være glade og tilfredse. Læs mere: https://nielsenogsoen.dk/vaerdier-det-vi-er/

Vores fællesskab er det, der gør os stærke

Som Årets Totalentreprenør 2021 har vi fuldt fokus på også i fremtiden at levere håndværksydelser af allerbedste kvalitet. Og det kan vi kun, fordi vi tager arbejdsmiljø, arbejdsglæde og trivsel alvorligt.

Hos os er der rart at være. Det er fagligt og menneskeligt udfordrende at gå på arbejde. Vi støtter hinanden fagligt og menneskeligt. Vi taler ordentligt til hinanden. Vi griner sammen. Vi tager ansvar for hinanden, for virksomheden og for at give vores kunder – dig – den allerbedste oplevelse og levere fremragende håndværk.

Teamet

Vi tror på, at glade medarbejdere leverer de allerbedste håndværksydelser. Når vi som virksomhed tager medarbejdertrivsel, faglig udvikling og fællesskab alvorligt – så gavner det ikke blot vores medarbejdere eller vores bundlinje. Det gavner dig og dit byggeprojekt.

Det kommende år vil vi have fuldt fokus på at fastholde og rekruttere endnu flere fantastiske medarbejdere. Mere uddannelse, mere makkerlæring og endnu mere faglig og menneskelig udvikling. Uden medarbejdere med et højt niveau fagligt og menneskeligt er vi intet.

Skrevet af Mette Bernt Knudsen for Nielsen & Søn

 

 NIELSEN & SØN TØMRER, SNEDKER, MALERFIRMA ApS

Kontaktoplysninger

Yderholmen 19
2750 Ballerup

E-mail: mn@nios.dk Telefon: 44970977