Flisespecialisten Cara ApS

Badeværelser

Badeværelset | Skrevet af Søren Pedersen d. 6. juli 2023

Alle drømmer om et lækkert badeværelse. Men badeværelset er et rum, der kræver stor respekt, når det skal renoveres og forvandles, så det imødekommer dine drømme. Det skyldes ikke mindst, at badeværelset er komplekst og udfordrende. Det kræver ofte rør- og VVS-arbejde, elektriske installationer og naturligvis flot opsætning af fliser og elementer – alt sammen på ofte mindre plads end i huset eller lejlighedens øvrige rum.

Derfor har vi hos Flisespecialisten Cara ApS dygtiggjort os i særligt badeværelser, som vi forvandler fra blot praktiske rum, der lever op til det mest basale behov, til moderne, topfunktionelle og ikke mindst lækre badeværelser!

Som erfaren murer på området er vi med lige fra starten, hvor vi kan tilbyde grundig rådgivning og behovsafdækning, så du er sikker på at få et lækkert baderum – også med de funktioner, du måske ikke selv havde indtænkt fra starten. Dertil tilbyder vi at stå for den fulde totalentreprise, så du ikke skal tænke over kommunikation og koordinering med flere forskellige faggrupper, men i stedet får en pris og et afleveringstidspunkt, du kan forholde dig til. Det betyder, at du kan gå med ro i maven, velvidende at der er en erfaren murer og projektstyrer, der overser, kvalitetskontrollerer og styrer projektet sikkert mod dine drømme under hele forløbet.

Et badeværelse skal være personligt

Der er ikke kun praktiske hensyn at tage til et badeværelse. Der er også mange personlige detaljer, der skal gå op i en højere enhed.

At kunne tage bad og gå på toilettet er én ting, men at gøre rummet til dit helt eget og give det et personligt touch er en anden.

Flisespecialisten Cara ApS sørger naturligvis for, at du får indtænkt detaljer som består i alt fra sidebruser, til spejlvarme, særlig mosaik i flisebelægningen eller sågar særlige ønsker til fuger og meget, meget mere. 

Alt i alt kan du forvente en kunde- og byggeoplevelse til topkarakter, ligesom vi får det på vores Anmeld Håndværker-profil, hvor vores kunder blandt andet skriver:

Super professionel! Kom til tiden, overholdte alle aftaler og var super nem at snakke med. Alt i alt var jeg super rolig og tryg ved hele håndteringen af opgaven. Har sjældent set så godt murer/flisearbejde, det er helt vildt!” – Malte, Vanløse.

Drømmer du om en tilsvarende oplevelse, så kontakt Flisespecialisten Cara ApS og lad os tage en uforpligtende snak om dine drømme og ønsker.   



Flisespecialisten Cara ApS

Kontaktoplysninger

Rosenlyparken 81
2670 Greve

E-mail: flisespecialisten.cara@gmail.com Telefon: +4525573561