JL Kloak ApS

Anlægsarbejde – professionel haveservice og belægningsarbejde

Fliser og sten | Skrevet af Søren Pedersen d. 3. juni 2021

Hos JL Kloak ApS har vi mange kvalifikationer. Ikke blot med kloakservice og murerarbejde, men også med arbejde som anlægsgartner!

Vi ved, at den perfekte drømmehave til boligen kan gøre en kæmpe forskel for livet i eget hjem. Den rette have tilfører nemlig ikke bare værdi ved at se flot og indbydende ud, men fungerer som et praktisk fristed for familie og gæster.

Drømmehaven er dog ofte meget forskellig fra person til person, og derfor tilbyder vi naturligvis altid kvalificeret individuel rådgivning. Det sikrer, at du får den rette type have, gangsti, terrasse m.m., så du får det fulde udbytte fra dine udeområder.

“Som anlægsgartner tilbyder vi både hjælp med at plante nyt eller beskære og fælde træer – hvis de f.eks. er syge eller du ønsker mere lys omkring haven eller terrassen. Dertil mestrer vi kunsten at lægge sten, bygge støttemure og meget mere, der sikrer god funktionalitet og skaber de helt rette rammer omkring din bolig og have”, fortæller indehaver Jørgen Arly Haagen Larsen, der i 2010 blev uddannet anlægsstruktør med et flot gennemsnit på 11,6 og en bronzeplads. Udover Jørgens ekspertise som anlægsstruktør, er der ligeledes ansat en anlægsgartner i firmaet.

Drømmehaven starter her

Har du en have, du ønsker at få hjalp til eller forvandle til en sand drømmehave, er du velkommen til at kontakte os for en nærmeres snak.

Vi tilgår alle opgaver med stor respekt for vores kunders ønsker og forventninger – samt bevidstheden om, at det arbejde vi leverer, har stor indflydelse på livet i deres hjem.

Kundetilfredshed fylder så meget for os, at vi populært sagt ”samler på det”. Det kommer blandt andet til udtryk på vores Anmeld Håndværker profil, som du kan finde her.

Vi lader vores kunder anmelde vores evner som håndværkere, hvilket blandt andet har ført til topkarakterer og varme ord som:

”Kommunikation er helt i top. JL Kloak kommer som aftalt og der er løbende dialog omkring opgaven samt fantastisk løbende information omkring arbejdets udførsel. Arbejdet bliver udført professionelt og af kompetente håndværkere. […] Der sluttes af med oprydning, pæn finish med genetablering af diverse belægning (fliser og græs-areal) Jeg kan kun anbefale JL Kloak og vil selv bruge virksomheden igen.” – Louise Steenberg, Hejls.

”God faglig vejledning og rådgivning. Kom til aftalt tid. Effektivt og perfekt udført arbejde, og pæn reetablering og oprydning af indkørsel.” – Peter Heinesen, Christiansfeld

Vi er stolte af disse skulderklap fra vores kundekreds og arbejder hver eneste gang for at skabe denne tilfredshed.

Ønsker du også flot udført arbejde og en professionel totaloplevelse? Så kontakt os endelige for rådgivning og et uforpligtende tilbud.



JL Kloak ApS

Kontaktoplysninger

Torningvej 33
6070 Christiansfeld

E-mail: mail@jl-kloakservice.dk Telefon: 40410966