KBH Bygge Design

Entreprenør til totalrenoveringer og nybyg

Badeværelset | Skrevet af KBH Bygge Design d. 11. november 2019

Specialist i totalrenoveringer

KBH Bygge Design er ikke blot et tilfældigt udvalgt navn, men et løfte om, vi kan renovere og istandsætte alle typer af boliger – både til privat og erhverv.

Vi er specialiseret i totalrenoveringer, hvor vi håndterer gulve, afløb, bygger vægge, maler, bygger til, bygger om eller noget helt andet, alt afhængigt af kundens ønsker og behov.

Fordi vi har stor erfaring med totalrenoveringer, kender vi vigtigheden i, at alle aftaler overholdes. Vi er derfor hurtige, effektive og punktlige, så du som kunde kan flytte ind i din bolig til den aftalte tid og nyde dit hverdagsliv i flotte omgivelser.

Renoveringer er dog ikke vores eneste spidskompetence. Vi bygger gerne helt fra bunden, når der f.eks. skal bygges enfamilieshuse, garager, skure, sommerhuse og meget mere.

Som dine entreprenører kan du naturligvis forvente, vi er i besiddelse af de helt rette fagfolk til opgaverne. Det betyder, du kan læne dig tilbage, mens vi koordinerer hele den håndværkerindsats, der skal forvandle byggematerialer til boligdrømme.

Vi går naturligvis i grundig dialog med dig forud for projektets opstart, da vi ved, et sådan forløb giver anledning til mange spørgsmål. Vi svarer på dem alle og holder dig løbende orienteret om projektets fremgang, så du oplever et trygt og positivt byggeforløb med et smukt slutresultat.

 

Sommerhus midt i en totalrenovering

Bliv en af vores tilfredse kunder

Ét er hvad vi selv kan fortælle om vores gode håndværk, noget andet er, hvad vores mange kunder synes. Heldigvis er de glade for det udførte arbejde, hvilket mange flotte anmeldelser på vores Anmeld Håndværker profil vidner om.

Her, på den store anmeldelsesportal udelukkende for håndværkere, kan du blandt andet se, at vi er tildelt en Elite Smiley for godt håndværk, og at vores kunder tildeler os flotte karakterer på parametrene kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

Vores kunder skriver blandt andet: ” Vi har haft en god oplevelse med Istand.nu. De var hurtige til at komme ud og kigge på vores badeværelse, som skulle totalrenoveres. De var gode til at vejlede og forklare, hvilke løsninger der var mulige for os ift. vores ønsker. Vi er endt med at få et super dejligt, flot og snorlige badeværelse” samt ”Det gik hurtigt – og der var nærmest renere, efter de var færdige, end før de gik i gang! Og alt sammen til en fair pris”.

Ønsker du selv at blive en af vores mange tilfredse kunder? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 

Foto: Carsten Lundager



KBH Bygge Design

Byggeopgaver

Maleropgaver

Totalentreprenør

 

Kontaktoplysninger

Egilsgade 38 kl.
2300 København S.

E-mail: tilbud@kbh-design.dk Telefon: 70707436