Vinder af Årets Maler 2020

Maling og farver | Skrevet af Søren Pedersen d. 29. september 2020

Vidste du, at Plusmaleren er den stolte vinder af titlen Årets Maler 2020? Den hædersfyldte titel kan vindes, når der hvert år afholdes awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER® i cirkusbygningen i København.

Awardshowet hylder det gode håndværk, når murere, tømrere, VVS’ere, malere, taglæggere, vinduespudsere og mange andre faggrupper fra både små og store firmaer skal hyldes.

For at blive finalist – og få mulighed for at løbe med trofæet som Danmarks bedste inden for sit håndværk – må man først opnå flotte kundeanmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk. Her kan kunder anmelde firmaernes udførte arbejde og bedømme dem inden for kategorierne kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

Fordi kunderne modtager et link sammen med deres slutfaktura, er der altid tale om reelle kundeanmeldelser, hvilket sikrer en fair konkurrence – hvortil også en dygtig fagjury vurderer, hvem der skal vinde titlen som Årets Håndværker inden for deres fag.

Netop det, at det er fagfolk og kunderne selv, der peger på vinderen, er et kæmpe skulderklap til virksomheden. For Plusmaleren er det et bevis på, at vi leverer godt håndværk og formår at pakke vores kunder ind i en professionel serviceoplevelse hver eneste gang vi går på arbejde.

Det gode håndværk og ordentlig service baner vejen

Hvordan sikrer man god kundefeedback og et konstant højt kvalitetsniveau inden for sit håndværk? Hos Plusmaleren arbejder vi hver dag stenhårdt for at skabe tilfredse kunder og udvide kendskabet til vores gennemførte løsninger.

Det gør vi ved at levere en positiv serviceoplevelse, der starter allerede fra tilbudsgivningen, kører under hele arbejdsopgaven og afsluttes ved overdragelsen af et godt slutresultat. Vi møder altid op til tiden, husker at kommunikere med vores kunder og sikrer dem et bogstaveligt talt pletfrit resultat.

Dertil husker vi, at vi arbejder i andre folks hjem og virksomheder, hvorfor vi er meget opmærksomme på at efterlade stedet rent og nydeligt.

Vi er sikre på, det er derfor, vi får god feedback som:

”Super firma, nem kommunikation, god pris og ikke mindste godt arbejde. Det bliver ikke sidste gang jeg bruger Ahmad” – Anders, Brabrand.

”Stilfærdig, hurtig og kompetent – stor opmærksomhed på kundens tilfredshed med resultatet!” – Lasse, Aarhus.

Hos Plusmaleren holder vi til i Aarhus, men kører gerne i hele Danmark til store som små opgaver. Vi giver naturligvis altid kompetent rådgivning, anvender altid den mest miljøvenlige maling og leverer topkvalitet hver gang.

 

Fotograf: Anders TrærupPlusmaleren

Kontaktoplysninger

Rundbjergvej 11 F
8381 Tilst

E-mail: kontakt@plusmaleren.dk Telefon: 70404932