Rådgivning til valg af farver og maleropgaver

Maling og farver | Skrevet af Søren Pedersen d. 29. september 2020

Valget af de rigtige farver kan gøre en verden til forskel for de enkelte rum. Faktisk er farver så betydningsfulde, at man taler om farvernes helt egen psykologi, da de påvirker rum og sindsstemning forskelligt.

Fordi betydningen er så stor, tilbyder vi hos Plusmaleren altid kompetent rådgivning inden for de bedste farvevalg, så dit hjem får det helt rette lys og funktion.

Når vi rådgiver i farver, taler vi naturligvis altid med dig om dine tanker for rummet. Ønsker du, at rummet virker større, kan vi anbefale lysere farver, mens mørke farver kan få rummet til at virke mindre, men til gengæld skabe en helt særlig intimitet eller charme.

Farve spiller nemlig en stor rolle i forhold til hygge og atmosfære, ligesom der kan være forskel på den ro en farve kan skabe – i f.eks. et soveværelse eller kontorrum.

Plusmaleren er altid klar til at vejlede, så der skabes de rigtige kontraster eller komplementerende farver til din indretning. Med de rette farver, får dit rum karakter og den helt rette stemning – som leveres med kvalitet i hvert et penselstrøg.

Vælg den rette til opgaven

Det er let at kalde sig den rette til opgaven. Derfor vil vi hellere lade vores kunder tale for os. Det kan vi gøre, fordi vi er medlem af den store anmeldelsesportal udelukkende for håndværkere: https://www.anmeld-haandvaerker.dk/.

Når vores kunder får deres slutfaktura, får de samtidig et link, som gør det muligt at anmelde vores arbejde – uden vi er i nærheden til at påvirke deres feedback.

Derfor er vi stolte af at kunne præsentere en Elite Smiley på baggrund af netop fremragende kundefeedback. Vores kunder anmelder os positivt på parametrene kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning, hvortil der er kommenteret med positive ord som:

”Fantastisk resultat, god kommunikation, ekstrem god kundeservice! Har allerede anbefalet andre at benytte Plusmaleren” – Troels, Aarhus.

”Har fået fjernet savsmuldstapet, hvorefter vægge blev fuldspartlet og malet. Værelset har fuldstændig forandret udseende og jeg er mere end tilfreds med arbejdet. Pris absolut rimelig og arbejdet udført flot og hurtigt” – Dorthe, Aarhus.

Hos Plusmaleren dækker vi Aarhus og besøger gerne byer i hele det øvrige Danmark. Vi udfører altid kvalitetsbevidst arbejde for både private og erhvervsdrivende, samt for boligforeninger o.l.

Kontakt os for professionel rådgivning og hør mere om, hvordan vi kan sikre dig det perfekte resultat.

 

Fotograf: Anders TrærupPlusmaleren

Kontaktoplysninger

Rundbjergvej 11 F
8381 Tilst

E-mail: kontakt@plusmaleren.dk Telefon: 70404932