Ivarsson A/S

Vedligeholdelsesfri facader i elegant design

Mur & facade | Skrevet af Ivarsson A/S d. 18. oktober 2013

Spild ikke din tid med vedligeholdelse, med ivarssons nye facadeplanker i fibercement er det blevet ekstra nemt at montere en stort set vedligeholdelsesfri, flot og elegant facade – helt uden overlap.

Cedral ivarclick Classic ligner traditionelle træplanker med åretegning, mens Cedral ivarclick Smooth har en hel glat overflade – og det særlige ivarclick-system med skjulte clips og skruer er med til at sikre montering med et rent æstetisk flot resultat, der baner vejen for nye elegante designmuligheder.


Billede: Bocholt, Tyskland.

Det specielle ved ivarssons vedligeholdelsesfri facadeplankerr er den nemme montering med fer og not, hvor man ikke kan se befæstigelsen bagefter – en mulighed, som mange arkitekter længe har efterlyst. Derudover fås både ivarclick Classic og Smooth i et bredt udvalg af spændende farver, tilpasset tidens trends og den nordiske smag, så ivarssons nye planker er det oplagte produktvalg, når det gælder fremtidssikrede facader eller gavle med arkitektonisk kvaliteter lidt udover det sædvanlige.

Cedral Ivarclick til alle formål
Med Cedral ivarclick får man en ny stærk facade eller gavl i netop den farve og struktur, der matcher byggestilen eller klæder huset bedst. Samtidig får man en facade, som kan holde i rigtigt mange år, uden at man bagefter skal i gang med at male eller vedligeholde det flotte resultat. Cedral ivarclick Classic og Cedral ivarclick Smooth er fremstillet af fibercement, så de homogene facadeplanker modstår selv de skrappeste vejrforhold – uden at man f.eks. behøver frygte skader forårsaget af det fugtige danske klima.

Det er med andre ord mange gode grunde til at anvende Cedral ivarclick som udvendig facadebeklædning til alle former for nybyggeri og renovering, når der skal bygges eller renoveres med æstetikken i højsædet – både til udhæng og vindskeder, til stern og kviste eller til alle typer af facader og gavle – til villaen såvel som sommerhuset, udhuset eller måske en ny carport.


Billede: Retie, Belgien.

Stor succes i Frankrig og Belgien
ivarclick Classic og Smooth har allerede haft succes på de europæiske markeder, bl.a. i Frankrig, Tysklandog Belgien, hvor efterspørgslen har været stor. Nu er turen kommet til Danmark, hvor den internationale Etex koncern nu har lanceret deres nyeste materialeudvikling indenfor ventilerede facadeløsninger via det danske datterselskab ivarsson a/s:

“Vi glæder os rigtigt meget til at introducere de nye facadeprodukter, Cedral ivarclick Classic og ivarclick Smooth, på det danske marked – både for de udførende og for alle de arkitekter, som længe har efterspurgt netop denne mulighed for at lave facader med ‘fer-og-not’ i vedligeholdelsesfrie materialer,” udtaler Kasper Bregendahl, salgsdirektør i ivarsson a/s.

Design og farver for enhver smag
Cedral ivarclick leveres i to designudgaver – med klassisk træåreaftegning i overfladen og med helt glat overflade.

 • Cedral ivarclick Classic ligner til forveksling traditionelle træplanker. Den synligt varierede åreaftegning er et resultat af hele ni forskellige strukturer i produktionen.
 • Cedral ivarclick Smooth har en helt glat overflade. Sammen med den skjulte befæstning er det med til at give planken en meget elegant finish med et særligt designpotentiale.

  Både Cedral ivarclick Classic og Smooth lagerføres i tre farver, og begge planker kan bestilles hjem i hele 20 forskellige farver, der er tilpasset tidens trends og den nordiske smag – og det er altid muligt at få tilsendt vareprøver fra ivarsson.


  Billede: Cedral ivarclick samling fra siden.

  Kort fortalt om ivarsson a/s og Etex Group
  I over 20 år har idégrundlaget hos ivarsson været at forhandle innovative kvalitetsprodukter til byggeriet, der stiller stadig højere krav til kvalitet, miljø og sikkerhed.
  I 1982 blev det nuværende ivarsson stiftet ved et generationsskifte i en 30 år gammel familievirksomhed. Siden da har ivarsson introduceret og markedsført en lang række miljøvenlige kvalitetsprodukter til byggerier i hele Norden.
  I 2005 blev ivarsson a/s en del af Etex Group, et 100-årigt familieejet belgisk industrielt holdingselskab med 123 selskaber og repræsentation i 45 lande på alle kontinenter. Kerneområderne er tag- og facadeprodukter, brandsikre byggeplader/systemer samt gulv- og vægbeklædninger.

  Læs mere om Cedral ivarclick.

  Bestil bareprøver og brochurer. • customer-logo

  Firma Adresse

  Kometvej 36
  6230 Rødekro

  Nyeste artikler fra Ivarsson A/S
  EQUITONE Materia
  Ivarsson A/S
  EQUITONE Materia
  Læs artikel
  Installationstips …
  Ivarsson A/S
  Installationstips …
  Læs artikel
  Cedral ivarclick træstruktur eller smooth
  Ivarsson A/S
  Cedral ivarclick træstruktur eller smooth
  Læs artikel
  Hvor kan du benytte fibercement brædder?
  Ivarsson A/S
  Hvor kan du benytte fibercement brædder?
  Læs artikel
  Malede ivarcem 700T og VillaCem bølgeplader skifter glans!
  Ivarsson A/S
  Malede ivarcem 700T og VillaCem bølgeplader skifter glans!
  Læs artikel
  Arkitekttegnet facadeplade skaber helhed større end sig selv
  Ivarsson A/S
  Arkitekttegnet facadeplade skaber helhed større end sig selv
  Læs artikel
  EQUITONE [linea] skaber helhed
  Ivarsson A/S
  EQUITONE [linea] skaber helhed
  Læs artikel
  Nu skal der være tid til at slappe af!
  Ivarsson A/S
  Nu skal der være tid til at slappe af!
  Læs artikel
  Indlæs flere artikler...
  Brochurer
  A+D Architecture + Detail no.43
  Ivarsson A/S
  A+D Architecture + Detail no.44
  Ivarsson A/S
  EQUITONE – Color chart 2015
  Ivarsson A/S
  Montagevejledning ivarplank/ivarclick
  Ivarsson A/S
  Facade – Bruttoprisliste 2016
  Ivarsson A/S
  EQUITONE – Fibre cement facade materials
  Ivarsson A/S
  Cedral ivarplank – Montagevejledning
  Ivarsson A/S
  Farveprøve ivarplank/ivarclick – CADRAL Panel/CEDRAL Click
  Ivarsson A/S
  Indlæs flere brochurer...

  Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

  Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

  Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

  Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.