Heymate ApS

Enkeltmandsvirksomhed? Få din virksomhed til at vokse

Håndværker | Skrevet af Heymate ApS d. 3. juli 2020

Er du tømrer, og har du et enkeltmandsfirma? Eller er du advokat eller arkitekt? Er du den eneste i din virksomhed, har du måske et ønske om, at den på sigt skal vokse. Men det kræver, at der kommer orden i de forskellige virksomhedsprocesser – og der er heldigvis en række nemme tiltag du kan gøre, så du kan optimere processerne og brugen tid på det der i et entreprenørmæssigt perspektiv er vigtigst – at vækste og udvikle.

 

Ansæt en bogholder

Klarer du selv bogholderiet i din enkeltmandsvirksomhed? Bogholderi kan være aldeles krævende, og det tager lang tid at bogføre det arbejde, du udfører for dine kunder. Vil du på sigt åbne for flere ansatte i din virksomhed, bør du derfor kigge dig om efter en bogfører, som kan tage sig af alt det praktiske, mens dig og dine kommende ansatte skal fokusere på jeres erhvervsområde.

Bogholderi er et af de steder, hvor du kan spare allermest tid – og det er op til dig, hvordan bogholderiet skal udføres i din virksomhed. Vil du bruge en virksomhed udefra til bogføring, eller vil du selv have en bogholder ansat på deltid eller fuldtid in house er op til dig. Men når du først har styr på bogholderiet, så kan din virksomhed for alvor komme op i omdrejninger, og skabe vækst og udvikling.

 

Fakturering på egen hånd

Er din virksomhed ikke helt stor nok til en bogholder, kan du også sagtens kaste dig ud i bogholderi på egen hånd. Har du meget få kunder, bør du selv kunne klare bogholderiet, men med det sagt, kan du altid optimere. Du kan for eksempel optimere dine processer ved at bruge en gratis faktura skabelon hurtig, og dermed spare tid på faktura. Samtidig giver skabelonerne dig et professionelt look, så din virksomhed fremstår professionel fra første øjekast. Skabelonen kan naturligvis også bruges af din professionelle bogfører, uanset hvilken branche I arbejder inden for.

 

Vær åben for nye tiltag

“Sådan har jeg jo altid gjort det” – men er det nødvendigvis den bedste løsning? Mange enkeltmandsvirksomheder sidder fast, fordi man kan være bange for ændringer og nye tiltag. Men for at kunne skabe udvikling, bliver man nødt til at lægge sin skepsis på hylden. Derfor: vær åben for alt det nye, mon ikke det fører noget godt og spændende med sig?

 Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerIndretningIsolering & klimaKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligMaling og farverMur & facadeMøblerOm- og tilbygningTag & tagrenderTerrasseralgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdrømmehaveelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivægglasvæggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakollegiekomfort i indretningenkøkkenhavelevering af grusnew yorker vægnipstingombygningopbevaringopgradering af boligpandalampepladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenpyntegenstanderensning af tagrenderskillevægsmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsovesofaspillerumstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstermoruderterrassetilbygningungdomsboligerupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Læs artikel
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Heymate ApS
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Læs artikel
Smarte løsninger til hjemmet
Heymate ApS
Smarte løsninger til hjemmet
Læs artikel
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Heymate ApS
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Læs artikel
Et hjem med møbler af byggemateriale
Heymate ApS
Et hjem med møbler af byggemateriale
Læs artikel
Boligmuligheder for studerende
Heymate ApS
Boligmuligheder for studerende
Læs artikel
Inspiration til indretningen på børneværelset
Heymate ApS
Inspiration til indretningen på børneværelset
Læs artikel
3 fordele ved at bo i byen
Heymate ApS
3 fordele ved at bo i byen
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.