Skån naturen med miljøvenlig fliserens

Fliser og sten | Skrevet af Denise d. 20. januar 2022

Hvis du har skulle anlægge en terrasse eller en gangsti eller indkørsel, hvor du har skulle bruge fliser, ved du sikkert også, hvor meget arbejde, det kræver at få lagt de kvadratmeter. Naturligvis er arbejdsmængden afhængig af arealet, der skal lægges, men der går uden tvivl meget arbejde, tid og penge i de sten, der ligger ved dit hus. De giver det sidste touch til din ejendom og giver gode opholdsmuligheder for dig og dine gæster – men når du har lagt fliserne, er arbejdet ikke færdigt. Klimaet her i Danmark er nemlig meget gunstig for algevækst, som meget hurtigt sætter sig på dine fliser. Du skal derfor til at begynde med vedligeholdelsen af dine fliser.

Fliserens får dine sten til at holde længere

For at bevare det rene udtryk på dine fliser, som da de først var blevet lagt, er det en god ide at rense dem. Mange forskellige firmaer tilbyder services, hvor de kommer ud og renser og bekæmper alger på dine fliser, og andre tilbyder tillige imprægnering af dine fliser, så de er mere modstandsdygtige over for vand og holder endnu længere. Det kan lyde lidt overvældende med alle de behandlinger og algebekæmpelser, der er, men du behøver ikke være bekymret for, om det nu er miljøvenligt. Stecks fliserens tilbyder for eksempel miljøvenlig fliserens i Hellerup.

Hvorfor rense fliser

Du kunne jo være ligeglad med dine fliser og lade alger, mos og lav krybe over dem. Det har vel også en vis charme, men det er sjældent det, man forestiller sig, når man lægger sine nye fliser. Derudover holder bevoksning på fliserne også på fugt, så der er ideelle forhold for svampevækst, som sammen med fugten kan gøre skade på dine fliser. Og så er alt arbejdet med at lægge fliserne blevet spildt, og du skal til at starte forfra.

Effektiv rens trods miljøvenlighed

Der findes mange forskellige kemikalier på markedet til at bekæmpe alger og ukrudt, som du også selv kan købe. Meget af det lyder miljøskadeligt, og der kommer hele tiden nye restriktioner for sådanne kemikalier, så de er så lidt til skade for miljøet som muligt. Er du dog i tvivl om du må bruge et bestemt kemikalie til rens og algebekæmpelse, kan du med fordel ringe ind til miljøstyrelsen. I mange tilfælde behøver du ikke kemikalier til at bekæmpe alger, men bare en kost og vand – nogle fliserensere bruger i øvrigt selv kogende vand til at bekæmpe alger. Så så længe du vil lægge kræfter i, kan du altid ty til den gammeldags miljøvenlige metode, men der er også masser af services i landet, som tilbyder miljøvenlig fliserens og algebekæmpelse.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

70'erAftrykspladerBOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningForsikringerGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMycometer-testMøblerNybygOm- og tilbygningOpvarmningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserUdekøkken og grillVVSVilla / rækkehusa-kasseadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgebekæmpelsealgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggebranchenbyggeprojektbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetcoffee table booksdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationerelsikkerhedeltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseflytningflyttefirmaflyttekasserflyttemændforandring af 70'er stilforårsrengøringfotos af boligfriværdifyrringsoliefærdighækgallerivæggardinbussengardinergasgrillglasvæggravemaskinelejegrillgæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavebænkehavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindbydende haveindkørselindretningindretning af børneværelseindretning af spisestueindretning med lysindretnings entusiastindretningstrendsindustriel indretninginvesteringkameraudstyrkarrieremulighederklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkken-alrumkøkkenhavekøkkenindretningkøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusliftlejemaskinelejeminigravernew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskineordblindetræningordblindhedpandalampeparcelhusperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægskimmelsvampslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspar penge på varmespillerumspisebordspisestuestaudebedstoppet toiletstore termovinduerstuderendestylet boligståltagsvømmepølswimmingpoolsækkestoltaglæggertagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneuddannelseudskiftning af tagungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevarmeregningvinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Denise
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Læs artikel
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Denise
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Læs artikel
Elsikkerhed i hjemmet
Denise
Elsikkerhed i hjemmet
Læs artikel
Indret dit hjemme med seneste trends
Denise
Indret dit hjemme med seneste trends
Læs artikel
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Denise
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Læs artikel
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Denise
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Læs artikel
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Denise
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Læs artikel
Sådan gør du din have mere indbydende
Denise
Sådan gør du din have mere indbydende
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.