Styr virksomheden fra hjemmekontoret uden problemer

Hjemmekontor | Skrevet af Denise d. 20. maj 2021

Hvis du har startet din egen virksomhed, og indtil videre er en af de eneste ansatte, er der ingen grund til at flytte kontoret ud af hjemme. Selv hvis du ejer eller arbejder hos en større virksomhed, kan der være perioder, hvor der er brug for, at du arbejder hjemmefra. Bare rolig, det er dog intet problem at klare skærene hjemme fra hjemmekontoret. Læs med her og find gode tips til, hvordan du styrer din virksomhed bedst muligt fra hjemmekontoret.

 

Gør din virksomhed mere synlig

En succesfuld virksomhed bliver til gennem synlighed. Dette er netop en af de ting, som du kan arbejde på fra hjemmekontoret. Der er nemlig mange forskellige måder, som du kan få din virksomhed frem i verden på. Du kan blandt andet forberede dig til årets messer og andre muligheder for at vise din virksomhed frem. Det kan du blandt andet gøre ved at bestille visitkort, slik med logo og andre lignende ting hjem, så de er klar til at kunne uddeles.

Du kan også gøre noget, som vil have større virkning nu og her. Det kunne blandt andet være at styre virksomhedens sociale medier med hård hånd. Det vil sige, at du kan lave en strategi og sørge for, at profilerne er aktive.

 

Skab produktive rammer

Hvis du skal få mest muligt ud af dit hjemmekontor, er det vigtigt, at du skaber produktive rammer for dit arbejde. Det bedste du kan gøre, er at vælge et rum i hjemmet til dit kontor, hvor du ikke bliver forstyrret. Har du børn og kæreste, er der en god chance for, at du ikke får meget fred, hvis du sidder i stue eller køkken. Forsøg derfor at finde en krog eller et rum, hvor du kan lukke døren ind til.

Det er desuden en god ide at sørge for, at der altid er pænt og ryddeligt, der hvor du arbejder fra. Det giver nemlig mere rum i hovedet, og du bliver ikke distraheret ved tanken om, at du burde rydde op. Køb kasser og mapper, som du kan organisere i, og sørg så for at få smidt kaffekoppen og frokosttallerkenen til vask, når dagen er ovre.

 

Tag møderne online

Hvis du tror, at du skal sidde helt alene og klare skærene, kan du godt tro om igen. Der findes et utal af muligheder for, at du kan klare diverse møder, samtaler og snakke online. Du behøver derfor ikke at rykke dine møder, bare fordi du ikke kan være på arbejdspladsen. De fleste ting kan klares med digitale, online løsninger, så du kan være produktiv, uanset om du sidder hjemme eller et andet sted.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkkenhavekøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Hvad er køberrådgivning?
Denise
Hvad er køberrådgivning?
Læs artikel
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Denise
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Læs artikel
3 gode råd til din boligrenovering
Denise
3 gode råd til din boligrenovering
Læs artikel
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Denise
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Læs artikel
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Læs artikel
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Denise
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Læs artikel
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Denise
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Læs artikel
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Denise
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.