Styr virksomheden fra hjemmekontoret uden problemer

Hjemmekontor | Skrevet af Denise d. 20. maj 2021

Hvis du har startet din egen virksomhed, og indtil videre er en af de eneste ansatte, er der ingen grund til at flytte kontoret ud af hjemme. Selv hvis du ejer eller arbejder hos en større virksomhed, kan der være perioder, hvor der er brug for, at du arbejder hjemmefra. Bare rolig, det er dog intet problem at klare skærene hjemme fra hjemmekontoret. Læs med her og find gode tips til, hvordan du styrer din virksomhed bedst muligt fra hjemmekontoret.

 

Gør din virksomhed mere synlig

En succesfuld virksomhed bliver til gennem synlighed. Dette er netop en af de ting, som du kan arbejde på fra hjemmekontoret. Der er nemlig mange forskellige måder, som du kan få din virksomhed frem i verden på. Du kan blandt andet forberede dig til årets messer og andre muligheder for at vise din virksomhed frem. Det kan du blandt andet gøre ved at bestille visitkort, slik med logo og andre lignende ting hjem, så de er klar til at kunne uddeles.

Du kan også gøre noget, som vil have større virkning nu og her. Det kunne blandt andet være at styre virksomhedens sociale medier med hård hånd. Det vil sige, at du kan lave en strategi og sørge for, at profilerne er aktive.

 

Skab produktive rammer

Hvis du skal få mest muligt ud af dit hjemmekontor, er det vigtigt, at du skaber produktive rammer for dit arbejde. Det bedste du kan gøre, er at vælge et rum i hjemmet til dit kontor, hvor du ikke bliver forstyrret. Har du børn og kæreste, er der en god chance for, at du ikke får meget fred, hvis du sidder i stue eller køkken. Forsøg derfor at finde en krog eller et rum, hvor du kan lukke døren ind til.

Det er desuden en god ide at sørge for, at der altid er pænt og ryddeligt, der hvor du arbejder fra. Det giver nemlig mere rum i hovedet, og du bliver ikke distraheret ved tanken om, at du burde rydde op. Køb kasser og mapper, som du kan organisere i, og sørg så for at få smidt kaffekoppen og frokosttallerkenen til vask, når dagen er ovre.

 

Tag møderne online

Hvis du tror, at du skal sidde helt alene og klare skærene, kan du godt tro om igen. Der findes et utal af muligheder for, at du kan klare diverse møder, samtaler og snakke online. Du behøver derfor ikke at rykke dine møder, bare fordi du ikke kan være på arbejdspladsen. De fleste ting kan klares med digitale, online løsninger, så du kan være produktiv, uanset om du sidder hjemme eller et andet sted.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

70'erAftrykspladerBOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningForsikringerGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMycometer-testMøblerNybygOm- og tilbygningOpvarmningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserUdekøkken og grillVVSVilla / rækkehusa-kasseadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgebekæmpelsealgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggebranchenbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforandring af 70'er stilforårsrengøringfotos af boligfriværdifyrringsoliefærdighækgallerivæggardinbussengardinergasgrillglasvæggrillgæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavebænkehavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindbydende haveindkørselindretningindretning af børneværelseindretning af spisestueindretning med lysindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringkameraudstyrkarrieremulighederklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkken-alrumkøkkenhavekøkkenindretningkøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskineordblindetræningordblindhedpandalampeparcelhusperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægskimmelsvampslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspar penge på varmespillerumspisebordspisestuestaudebedstoppet toiletstore termovinduerstuderendestylet boligståltagsvømmepølswimmingpoolsækkestoltaglæggertagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneuddannelseudskiftning af tagungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevarmeregningvinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Denise
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Læs artikel
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Denise
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Læs artikel
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Denise
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Læs artikel
Sådan gør du din have mere indbydende
Denise
Sådan gør du din have mere indbydende
Læs artikel
Ordblindhed skal ikke sætte en stopper for drømmekarrieren i byggebranchen
Denise
Ordblindhed skal ikke sætte en stopper for drømmekarrieren i byggebranchen
Læs artikel
Tag de bedste billeder af din stylede bolig
Denise
Tag de bedste billeder af din stylede bolig
Læs artikel
Her er gode råd, hvis det er blevet tid til en udskiftning af dit tag
Denise
Her er gode råd, hvis det er blevet tid til en udskiftning af dit tag
Læs artikel
Din guide til at vælge det rette spisebord
Denise
Din guide til at vælge det rette spisebord
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.