Gode råd til dig, der vil bygge dit eget hus

Nybyg | Skrevet af Denise d. 26. maj 2021

Går du med overvejelser om at bygge et hus selv fra grunden? Her kan du finde en række gode råd og overvejelser, du kan gøre inden du skriver under på kontrakten til købet af en ny grund.

 

Fordele ved at bygge sit eget hus

Der er mange fordele ved at bygge et hus selv. Så kan du stoppe den lange jagt på den perfekte bolig, for du kan nemlig fuldkommen selv designe huset i stedet for. Ingen grund til at gå på kompromis, hvis man har økonomien og overskuddet til at sætte et byggeriprojekt i gang selv. Nu gælder det bare om at finde en grund, der er til salg i et område, hvor du kan se du og din familie bo de næste mange år.

 

Ulemper ved at bygge sit eget hus

Når man vil sætte det store byggeprojekt i gang, er det heller ikke helt uden ulemper. Det tager nemlig altid længere tid, end man regner med, når der skal bygges eller renoveres. Derfor kan det i den sidste ende trække tænder ud, når det ingen ende vil tage. Derudover kan det blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke selv er skarp til at gennemskue priser i forhold til materialer og håndværkere.

 

Søg hjælp til de svære opgaver

Det er ingen skam at bede om hjælp udefra. Tværtimod, så er det kun en god idé at få hjælp til et så omfattende projekt, det er at bygge et hus helt fra grunden. En byggerådgiver kan hjælpe dig og din familie på vej til at realisere jeres ønsker om drømme. De kender til processen at bygge et hus, og de kan nemt og hurtigt vejlede og rådgive dig i dit byggeri.

 

Planlægning er vigtig

Det vigtigste at huske, inden man begynder at bygge på en ny grund, er planlægning. Ikke to byggegrunde er ens, og det kan derfor godt betale sig at undersøge jordbunden, inden man køber grunden. Husk også at søge kommunen om byggetilladelse og find nogle dygtige entreprenører til nogle rimelige priser. Alle de valg, der skal foretages, kan en byggerådgiver også hjælpe dig med at få styr på, så kan du fokusere på nogle andre elementer af projektet. Først og fremmest skal du slå fantasien løs, og derefter kan du fokusere på de ting, såsom at vælge hustype, materiale, kommune og generelt bare planlægge forløbet, alt efter hvad din økonomi tillader.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkkenhavekøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Hvad er køberrådgivning?
Denise
Hvad er køberrådgivning?
Læs artikel
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Denise
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Læs artikel
3 gode råd til din boligrenovering
Denise
3 gode råd til din boligrenovering
Læs artikel
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Denise
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Læs artikel
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Læs artikel
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Denise
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Læs artikel
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Denise
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Læs artikel
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Denise
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.