EJ Byg ApS

Nye døre og vinduer

Døre & vinduer | Skrevet af EJ Byg ApS d. 5. november 2019

Nye døre og vinduer kan ikke bare give huset udseende flot løft, men sikrer bedre lys, god energi og øget velvære.

Mange vælger at skifte deres vinduer ud, fordi de som alle andre bygningsmaterialer bliver slidte med tiden. Det behøver dog ikke at være den eneste grund til at skifte de nuværende vinduer, da mange også opnår bedre isolering, hvilket resulterer i en lavere varmeregning. Energirigtige ruder giver det mindst mulige varmetab, og samtidig kan en udskiftning af ældre eller slidte vinduer eliminere træk og kuldestråling fra vinduespartierne. Du kan desuden slippe for evt. problemer med kondens, der som bekendt kan føre til problemer med råd og skimmelsvamp.

Vinduer findes i mange former og størrelser, der ikke blot adskiller sig i deres design, men også har forskellig evne til at lukke lys ind og sikre naturlig oplysning i rummene.

Ønsker du at skifte dine døre, kan det ligeledes opfrisk husets stil. Desuden har du mulighed for at styrke hjemmets sikkerhed med en indbrudssikret dør, som giver familien ekstra tryghed.

Moderne døre har dog mange flere gode egenskaber end blot design og sikkerhed, da de f.eks. fås med gode isoleringsegenskaber samt evne til at reducere støj etc.

Ej Byg ApS sikrer professionel rådgivning og montering

Hos EJ Byg ApS fokuserer vi altid på at levere den rette løsning til dig og din bolig. Den rette løsning starter allerede ved rådgivningen, hvor vi guider jer igennem jeres mange muligheder samt deres betydning for hjemmets energi og indeklima.

Som et meget kvalitetsbevidst håndværkerfirma anvender vi naturligvis kun døre og vinduer af høj kvalitet. Det sikrer dig den bedste løsning med et mere langtidsholdbart resultat til følge.

Foruden at vægte materialer højt, kan du forvente en god serviceoplevelse. Vi tager os tid til at rådgive og holde dig opdateret i processen, hvor erfarne håndværkere installerer hjemmets nye døre og vinduer.

Kundeservice er vigtigt for os, hvorfor vi blandt andet har fremragende anmeldelser på håndværkerportalen Anmeld Håndværker, hvor vores kunder blandt andet skriver: ” Top service og den aftalte pris passede med regningen på kroner og øre. Veludført håndværk og nem kommunikation. Jeg kan på det varmeste anbefale firmaet” og ” Vi har haft en god oplevelse med EJ Byg. Startende fra et professionelt tilbud, med de ønskede optioner. Et byggeforløb der kørte på skinner.

Ønsker du også et godt håndværksforløb med et flot slutresultat? Kontakt os med det samme for en uforpligtende samtale om dine behov for nye døre og vinduer.EJ Byg ApS

Kontaktoplysninger

Tokkerupvej 13
4640 Faxe

E-mail: info@ejbyg.dk Telefon: 26297647