EJ Byg ApS

Finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER®

Døre & vinduer | Skrevet af EJ Byg ApS d. 5. november 2019

Vidste du, at håndværkerplatformen Anmeld Håndværker hvert år afholder et prestigefyldt awardshow dedikeret til det gode danske håndværk? Hos Ej Byg ApS er vi stolte af at have været med til det store show som finalister i vores tømrerkategori.

For at komme med til ÅRETS HÅNDVÆRKER® finaleshowet og prisoverrækkelsen, må man som håndværksvirksomhed udmærke sig med positive kundeanmeldelser efter overdraget håndværk, når kunderne anmelder på parametrene kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

Hos Ej Byg ApS gør vi dagligt en ekstra indsats for at levere femstjernede håndværkeroplevelser hos vores mange forskellige kundetyper. Vi tror på, at man skaber høj kundetilfredshed ved at være åben og have en grundig dialog igennem hele byggeforløbet.

Med tydelig kommunikation og løbende dialog, eksisterer der ærlighed og transparens fra start til slut. Det betyder, at der er konstant tillid, og at der f.eks. ikke pludselig opstår uenighed om regninger, slutdatoer etc., som kan slå skår i glæden over det flotte håndværksmæssige arbejde.

Netop håndværket skal selvfølgelig også være udført solidt og med flot finish. Derfor er vores arbejdskraft baseret på dygtige tømrere, som ikke bare kan deres håndværk, men nyder at spænde værktøjsbæltet og levere topresultater dag efter dag.

Fuld tilfredshed

Den fulde tilfredshed starter med en forventningsafstemning, så man som kunde føler sig tryg i arbejdsprocessen og har tillid til alle aftalte planer. På den måde forsøger vi at skabe fuld tilfredshed, så du ender som en af de mange glade kunder, der blandt andet siger: ”Hurtigt og pænt arbejde. Flot oprydning. Super tilfredshed fra min side” og ”Top service og den aftalte pris passede med regningen på kroner og øre. Veludført håndværk og nem kommunikation. Jeg kan på det varmeste anbefale firmaet”.

Ej Byg ApS holder til ved Faxe på Sydsjælland, men kører på hele Sjælland. Vi er et moderne tømrerfirma med særlig god erfaring inden for tagløsninger, vinduer og døre, tilbygninger, køkkener, renoveringer samt generelt tømrer- og snedkerarbejde.

I kraft af et stort fagligt netværk med forskellige specialkompetencer, tilbyder vi at varetage hele byggeprojekter, hvor vi koordinere med andre faggrupper, så du sparer tid og udfordringer.

Kontakt os gerne for at modtage et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt og høre mere om, hvad du kan forvente, når du bestiller en kunderost håndværker til at overdrage det bedst tænkelige resultat til din bolig.EJ Byg ApS

Kontaktoplysninger

Tokkerupvej 13
4640 Faxe

E-mail: info@ejbyg.dk Telefon: 26297647