Innsteel

NEW YORKER VÆG – prikken over i’et

Det moderne hus | Skrevet af Innsteel d. 1. november 2021

Den rå og smukke New Yorker væg er den ideelle løsning, når du vil opdele dit rum, samtidig med at du giver din indretning kant og æstetik. New Yorker væggens eksklusive og stilsikre udtryk har vundet indpas i mange danske hjem, og de er blevet voldsomt populære – og med god grund.

SKAB FLERE RUM MED EN NEW YORKER VÆG

Det er nemt at opdele rum med en New Yorker væg. Står du og mangler et ekstra værelse eller et kontor i din stue, er en New Yorker væg et oplagt og elegant valg. Laver du et knæk på 90 grader, får du hurtigt skabt et nyt rum. Du kan med en New Yorker væg forlænge levetiden for din nuværende bolig med et ekstra rum – og kan udsætte en eventuel flytning. Du bestemmer selv størrelsen på felterne i væggen, og hvor mange sprosser du vil have i. På den måde kan du få netop det udtryk, der passer til dit hjem, kontor, restaurant osv.

NEW YORKER VÆG TIL DET PRIVATE HJEM

En New Yorker væg i det private hjem kan både fungere som rumopdeling, men kan også bruges til at skabe et eksklusivt og industrielt look. Du vil med en New Yorker væg nemt kunne skabe kontrast i din bolig. Kontrast i form af det industrielle og rå look, men også det håndlavede look, som bringer sjæl og personlighed ind i dit hjem.

NEW YORKER VÆGGE TIL ERHVERV

Med en New Yorker væg på jeres kontor eller mødelokale kan I skabe en rolig atmosfære og sikre jer et bedre lysindfald. Alt kan lade sig gøre, da alle vores bestillinger er speciallavet ud fra jeres behov, mål, farvevalg og andre ønsker. En New Yorker væg til din virksomhed kan også bruges til showroom for at fremstille dine produkter eller bare for at skabe et eksklusivt, råt og rustikt look.

Her kan du se et eksempel på opsætning af New Yorker væg i en frokoststue i en virksomhed.

NEW YORKER VÆG – OGSÅ MED STØJDÆMPNING

New Yorker væggen kan også bruges til at minimere støj. Det hærdede glas tager også noget af støjen, men du kan også vælge glas, som decideret er lydisolerende. Det kan særligt være essentielt til en børneafdeling, øvelokaler, legerum, kontorer eller til andre steder med støjende aktiviteter, hvor du ønsker at skærme af for den værste støj. Med en støjdæmpende New Yorker væg får du en rå og eksklusiv måde at lukke af på, mens du stadig bevarer lysindfaldet. Du vil altså ikke kunne opnå samme fine resultat med murstens-, gips- eller betonvæg uden at lukke visuelt af eller fjerne en del af lysindfaldet.

 customer-logo

Firma Adresse

Engholm Søpark 35
7400 Herning

Nyeste artikler fra Innsteel
NEW YORKER BRUSEVÆG TIL BADEVÆRELSET
Innsteel
NEW YORKER BRUSEVÆG TIL BADEVÆRELSET
Læs artikel
NEW YORKER DØRE
Innsteel
NEW YORKER DØRE
Læs artikel
NEW YORKER VÆG – prikken over i’et
Innsteel
NEW YORKER VÆG – prikken over i’et
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.