Innsteel

NEW YORKER DØRE

Døre & vinduer | Skrevet af Innsteel d. 1. november 2021

Luk lyset ind. Udnyt de rå og smukke New Yorker døre til at skabe en æstetisk opdeling af dine rum. Du får et stilsikkert og eksklusivt udtryk, og kontrollerer let lyd og indeklima.

Innsteel er specialister i håndlavede New Yorker døre, og skræddersyr din dør efter specialmål.

NEMT AT SKABE FLERE RUM MED NEW YORKER DØRE

Du kan nemt opdele rum eller skabe flere rum med en New Yorker dør. Det er nemt at opdele rum med en New Yorker dør. En New Yorker dør kan stå for sig selv i en allerede eksisterende væg, men du kan også kombinere det med en New Yorker væg for at fuldende New Yorker looket i dit hjem eller virksomhed. En New Yorker kan blandt andet være oplagt til at opdele eller adskille din stue fra andre rum. Du kan vælge mellem flere slags modeller af New Yorker døre; enkelt-, dobbelt- folde- eller skydedøre.

EKSPERTER I NEW YORKER DØR OG VÆGGE

“Hos Innsteel er vi eksperter i New Yorker døre og vægge. Vi har specialiseret os i håndlavede New Yorker-produkter til det moderne hjem. Vi har et bankende hjerte for unikke og personlige løsninger, som løser et funktionelt behov – dog uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk. Vi har en livslang erfaring indenfor smedefaget, monteringsopgaver og ikke mindst – overbevisende og personlig kundeservice. For at du får det bedste produkt, er det samtidig en stor fordel, at vi har en god fornemmelse for indretning og hvad der virker og spiller sammen. Vi er ikke bange for at give dig positivt modspil, da det er en af hemmelighederne ved at skabe langtidsholdbare og glade kunder”.

Du kan få New Yorker dør tilpasset din bolig og din indretning, uanset om du har skæve døre, skrådøre eller andet, der ellers kan udfordre. Det samme gælder områder, der er fugtige. Produktionen foregår på værkstedet i Herning af passionerede fagfolk med livslang erfaring. Det stærke og hærdede glas fås fra en lokal leverandør som gør, at der kan sikres højest mulig kvalitet gennem alle led i processen.

Læs meget mere om New Yorker døre og vægge, på Insteels hjemmeside.customer-logo

Firma Adresse

Engholm Søpark 35
7400 Herning

Nyeste artikler fra Innsteel
NEW YORKER BRUSEVÆG TIL BADEVÆRELSET
Innsteel
NEW YORKER BRUSEVÆG TIL BADEVÆRELSET
Læs artikel
NEW YORKER DØRE
Innsteel
NEW YORKER DØRE
Læs artikel
NEW YORKER VÆG – prikken over i’et
Innsteel
NEW YORKER VÆG – prikken over i’et
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.