Plus A/S

Eksklusivt hønsehus gør det nemt og lækkert at holde høns

Havemøbler | Skrevet af Plus A/S d. 20. marts 2013

Høns der gokker, en hane der kagler og friske æg til morgenbordet. Drømmen om landlig idyl bringes i stadig stigende grad ind til villakvarteret eller midtbyen, og med Plus’ nye eksklusive drømmevilla til hønsene bliver det både nemmere og mere lækkert at hente æg i baghaven.

Hyggelige hønsekluk og lækre æg tiltaler de fleste. Men æggene gemmer sig i de fjerneste hjørner, og skidt og møg samler sig i krogende. Det resulterer ofte i, at ulemperne overskygger fordelene, og det er pludselig ikke længere hverken lækkert eller idyllisk at holde høns i haven.

Derfor har havespecialisten Plus nu designet og udviklet et nyt eksklusivt hønsehus, som både er lækkert at se på og nemt at holde.


Redekassen i Plus’ nye sekskantede hønsehus, der er hævet godt en meter over jorden, gør det nemt og enkelt at samle æg og gøre rent hos hønsene.

Æg i øjenhøjde
Drømmen om, at frokostens æggekage udspringer af egne råvarer, ligger i dag højt hos mange danske boligejere. Og med det nye hønsehus fra Plus bliver det nu endnu nemmere at hente de friske æg, som ikke længere gemmes væk i små lave hønsehuse. Plus’ hønsehus er nemlig designet, så hønsenes redekasse nærmest svæver godt en meter over jorden. Det betyder, at rederne befinder sig tæt på øjenhøjde, så æggene er inden for rækkevidde.

Fra redekassen går en hønsestige ned i den sekskantede gård, hvor der er god plads til, at op til syv høns kan boltre sig med at hakke efter orm eller vaske sig i jorden. Halvdelen af gården befinder sig under den hævede redekasse, og hønsene har derfor god mulighed for at finde skygge på en varm sommerdag.

Fri adgang til mælkebøttefodring
Den sekskantede form gør det nemt at komme hele vejen rundt om huset, og for dyreglade børn og barnlige sjæle er der derfor direkte adgang til at stikke friske mælkebøtteblade eller græstot-ter ind til de ivrige hønsenæb.


Med en dobbeltlåge i fuld højde er det desuden særdeles nemt at komme ind og rengøre går-den, som på grund af formen ikke har snævre hjørner, der gemmer på utilgængelige skidtbun-ker. Det betyder, at det er meget lettere og sjovere at sørge for ordentlige forhold til de små høns, som derfor bedre kan nyde deres eksklusive hjem og kvittere med store friske æg.

Fakta:

 • Det sekskantede hønsehus måler 240×240 cm og er 270 cm i højden
 • Hønsehuset leveres i sektioner og er delvis samlet.
 • Hønsehuset er grundmalet sort og beklædt med tagpap på taget.


 • Plus A/S

  Havens rum er skønne at opholde sig i – hele året. Om sommeren, med lune aftener og middage på terrassen. Om efteråret, hvor du finder en hyggekrog i læ og nyder den lavtstående sol. Om vinteren, med varm kaffe i havepavillonen, mens sneen glitrer. Og om foråret, når haven vågner, og udemøblerne atter rykkes frem.

  customer-logo

  Firma Adresse

  Ådalen 13B
  6600 Vejen

  Nyeste artikler fra Plus A/S
  Skønt cykelskur
  Plus A/S
  Skønt cykelskur
  Læs artikel
  CUBIC brændely
  Plus A/S
  CUBIC brændely
  Læs artikel
  Hyggelig rustik trallebænk
  Plus A/S
  Hyggelig rustik trallebænk
  Læs artikel
  Læ for regn og rusk
  Plus A/S
  Læ for regn og rusk
  Læs artikel
  En have med hemmelige rum
  Plus A/S
  En have med hemmelige rum
  Læs artikel
  Indret dig med flere hyggerum i haven, fælles gårdmiljø eller tagterrasse
  Plus A/S
  Indret dig med flere hyggerum i haven, fælles gårdmiljø eller tagterrasse
  Læs artikel
  Det lille ekstra bord
  Plus A/S
  Det lille ekstra bord
  Læs artikel
  PLUS rullende udstilling
  Plus A/S
  PLUS rullende udstilling
  Læs artikel
  Indlæs flere artikler...
  Brochurer
  Efterår – og en smuk vinter
  Plus A/S
  Efterår & Vinter 2015
  Plus A/S
  PLUS – opfyld dine havedrømme 2013
  Plus A/S
  Indlæs flere brochurer...

  Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

  Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

  Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

  Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.