Plus A/S

En have med hemmelige rum

Havemøbler | Skrevet af Plus A/S d. 29. juni 2015

En have behøver ikke nødvendigvis at være en stor græsplæne med nogle flotte bede rundt omkring, den kan være meget mere end det.

Der findes næsten ikke noget mere spændende, end at gå rundt i en have der byder på den ene overraskelse efter den, anden i form af forskellige rum, stier, hegn og hække i haven. Forbundet af planter måske klippet i form eller opsat på en finurlig måde, krydret med flotte krukker der står eller hænger ned og andre spændende kreative indfald.

Det kan være ting du selv har ”opfundet” eller ting som du har givet en ny flot farve og nyt liv som havepynt. F.eks. en gammel stol, som bliver beklædt med mosaikker eller malet i en flot farve, og der hvor sædet var, er der nu indsat en zink bakke fyldt med smukke blomster der falder ud over stolens nye ”sæde” og snor sig op af stolens ryg.


Lav f.eks. en blomstertunnel med PLUS Cubic, hvor planterne klatre op imellem stolperne på hegnet eller et espalier. Måske støder du på små hyggelige rum på din vej gennem haven. Det kunne være et udekøkken med bord og bænke, en lille PLUS Cubic reol til opbevaring af de ting der kan tåle at stå ude og måske et lille ekstrabord til afsætning af maden. Til krydderurterne du ønsker til madlavningen, har PLUS en høj blomsterkasse, hvor der neden under kan blive plads til afsætning af nogle af de ting du benytter i dit udekøkken.
Har du plads, har PLUS også et super flot hønsehus – til dig der ønsker egne høns og friske æg og PLUS har også et drivhus til dine tomater mv.
Spænd et stykke lyst lærred ud på toppen af stolperne over havebordet, så tager det duggen hvis i sidder og hygger til langt ud på aftenen. Genere solen lidt, så opsæt et let og hyggeligt gardin op mellem stolperne. Med et glashegn/glasvæg fra PLUS, kan du nyde udsigten uden af maden bliver blæst kold.


På vejen gennem haven støder du måske på et lille vandspejl, springvand eller måske et af dine kreative opsætninger. Hos PLUS kan du også finde flere forskellige typer blomsterkasser, som kan benyttes som rumdelere, eller bygges op og blive en høj, flot og spændende oplevelse i haven.

Et andet sted finder du et lille rum hvor du i ro og fred kan nyde en god kop te og en god bog enten på en bænk som kan monteres direkte på plankeværket mellem stolperne. Slap af i en magelig kurvstol, på langs i en PLUS daybed eller hængekøje til en middagslur.

Har du børn kan PLUS byde på legehuse, gyngestativer, sandkasser mv. Lav et sanseområde i haven hvor de kan røre og smage på planterne og sæt frugtbuske og træer, så de får nogle gode oplevelser og kan gå på jordbær- og æblerov.

Find spændende løsninger til din have her hos PLUS.

Få lidt inspiration til din have herPlus A/S

Havens rum er skønne at opholde sig i – hele året. Om sommeren, med lune aftener og middage på terrassen. Om efteråret, hvor du finder en hyggekrog i læ og nyder den lavtstående sol. Om vinteren, med varm kaffe i havepavillonen, mens sneen glitrer. Og om foråret, når haven vågner, og udemøblerne atter rykkes frem.

customer-logo

Firma Adresse

Ådalen 13B
6600 Vejen

Nyeste artikler fra Plus A/S
Skønt cykelskur
Plus A/S
Skønt cykelskur
Læs artikel
CUBIC brændely
Plus A/S
CUBIC brændely
Læs artikel
Hyggelig rustik trallebænk
Plus A/S
Hyggelig rustik trallebænk
Læs artikel
Læ for regn og rusk
Plus A/S
Læ for regn og rusk
Læs artikel
En have med hemmelige rum
Plus A/S
En have med hemmelige rum
Læs artikel
Indret dig med flere hyggerum i haven, fælles gårdmiljø eller tagterrasse
Plus A/S
Indret dig med flere hyggerum i haven, fælles gårdmiljø eller tagterrasse
Læs artikel
Det lille ekstra bord
Plus A/S
Det lille ekstra bord
Læs artikel
PLUS rullende udstilling
Plus A/S
PLUS rullende udstilling
Læs artikel
Indlæs flere artikler...
Brochurer
Efterår – og en smuk vinter
Plus A/S
PLUS – opfyld dine havedrømme 2013
Plus A/S
Efterår & Vinter 2015
Plus A/S
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.