Titan Heating A/S

Brændeovn med glas 360 grader rundt

Opvarmning | Skrevet af Titan Heating A/S d. 3. oktober 2007

Hvad er det der er varmt, cylindrisk, delvist gennemsigtigt, og som kan rotere om sin egen akse? Med de oplysninger er det nok de færreste, der kommer til at tænke på en brændeovn. Men ikke desto mindre passer beskrivelsen perfekt på den nye, elegante brændeovn Pi fra Titan Heating i Hobro.


Den indlysende fordel, ved at Pi er rund som en bålplads, er naturligvis, at den ikke har nogen bagside. Derfor kan den placeres frit i rummet, hvilket giver dig langt flere muligheder, når det handler om indretning af din bolig. Og de tre høje, rektangulære, buede ruder i ovnens sider sikrer, at du altid har perfekt udsyn til ilden, uanset hvilken side du ser den fra. Og det faktum at Pi kan rotere 360 grader om sin egen akse, er med til sikre dig maksimal brugervenlig og det fulde panorama syn til ilden.


”De fleste brændeovn på markedet er stadig relativt store ”metal kasser” i mere eller mindre elegant design”, forklarer Jens Hyltoft, som er direktør i firmaet Titan Heating, der leverer specialløsninger indenfor alternativ boligopvarmning. ”Derfor efterspørger mange kunder i dag de mere elegante og diskrete løsninger med høj finish, som kan indgå i boligindretningen frem for at dominere den.”


Den ca. 123 cm cylindriske brændeovn, Pi er et godt eksempel på en sådan moderne kvalitets ovn, som lever op til markedets højeste standarder mht. forbrænding, finish og formgivning.


Som de fleste af os måske kan huske fra vores skoletid, hentyder navnet Pi til det faktum, at arealet af en cirkel er = raddius² x Pi, og at cirklens omkreds beskrives som: diameter x Pi. ”Hvis du ønsker en mere traditionel, stationær brændeovn med samme høje finish som PI, kan du vælge dens kvadratiske søster, Tria” forklarer Jens Hyltoft fra Titan Heating ”Tria er også en meget slank og elegant brændeovn med et stort brændkammer og næsten identiske egenskaber. Og som navnet antyder, har Tria glas på tre sider, hvilket også giver godt indsyn til flammerne”.

Titan Heating importerer og markedsfører nogle af markedets mest innovative og driftsikre systemer til alternativ opvarmning. Bl.a. stokerfyr, brændeovne og pilleovne med eller uden vand- eller luftbaseret varmeflytning. Ovnen Pi produceres af den Østriske producent Austro Flamm, som er en af verdens førende virksomheder inden for området.Titan Heating A/S

customer-logo

Firma Adresse

Adelgade 67 G
9500 Hobro

Nyeste artikler fra Titan Heating A/S
Aldrig mere olieregninger
Titan Heating A/S
Aldrig mere olieregninger
Læs artikel
Brændeovn til træ eller træpiller
Titan Heating A/S
Brændeovn til træ eller træpiller
Læs artikel
Brændeovn med glas 360 grader rundt
Titan Heating A/S
Brændeovn med glas 360 grader rundt
Læs artikel
Effektivt stokerfyr – 100 % ind/96,7 % ud
Titan Heating A/S
Effektivt stokerfyr – 100 % ind/96,7 % ud
Læs artikel
Indlæs flere artikler...
Brochurer
Titan brochure
Titan Heating A/S
Austro 2007
Titan Heating A/S

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.