EJ Byg ApS

Tilbygning eller renovering?

Om- og tilbygning | Skrevet af EJ Byg ApS d. 5. november 2019

Plads og funktionalitet spiller store roller for vores trivsel i hjemmet. Derfor vælger mange at renovere eller bygge til, hvis der opstår behov for ekstra plads eller nye boligdrømme skal realiseres.

I Danmark hører vi til de personer, der bruger flest penge på vores boliger. Det skyldes ikke blot, at vi er kvalitetsbevidste, men at vi ønsker de bedste rammer for os selv og vores familie. Netop rammerne skal nogle gange ændres for at sikre os det rette miljø at nyde livet i.

Hos EJ Byg ApS tilbyder vi fagligt kompetent og professionel rådgivning til jeres renoverings- eller tilbygningsprojekter. Et sådant byggeprojekt kan være en kompliceret sag, hvor der foruden de rette tilladelser skal tages stilling til materialer, proportioner samt form, arkitektur og sammenspil med både det eksisterende hus og evt. omkringliggende natur.

Vi hjælper med at sikre en professionel byggeproces, der tillader jer at få bygget nøjagtigt til jeres behov – også dem I måske slet ikke vidste, I havde.

Et sådan forløb kræver naturligvis god og åben kommunikation samt en erfaren samarbejdspartner, der råder over den nødvendige ekspertise. Det gør vi hos Ej Byg ApS, hvor vi har været i tømrerfaget i mere end 15 år.

Gode samarbejdspartnere til totalløsningen

Da gennemgående renoveringer og tilbygningsprojekter oftest stiller krav til at flere faggrupper skal involveres, er vi stolte af at kunne tilbyde en totalløsning, hvor vi håndterer hele forløbet på jeres vegne.

I kraft af et bredt netværk kan EJ Byg ApS egenhændigt håndtere projektet og involvere dygtige elektrikere, murere, VVS’ere m.m., som vi ved, leverer varen hver gang!

Det betyder ikke blot, at vi koordinerer alt, mens du kan læne dig trygt tilbage, men også at der spares tid i byggeprocessen, hvormed du kan vende tilbage til din normale hverdag i huset hurtigst muligt.

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan løfte din opgave? Så tag et kig på vores Anmeld Håndværker profil, hvor vores tidligere kunder har vurderet vores arbejde, pris, oprydning, evne til at kommunikere etc. De siger blandt andet: ”meget venlige og punktlige og tog hensyn til os der boede i huset i hele perioden” og ” super godt håndværk, aftaler overholdt til punkt og prik”.

Se selv mere på https://www.anmeld-haandvaerker.dk/toemrer/ej-byg-aps eller kontakt os med det samme for en uforpligtende samtale om dine ønsker til renovering eller tilbygning.

 

Foto: Carsten Lundager



EJ Byg ApS

Kontaktoplysninger

Tokkerupvej 13
4640 Faxe

E-mail: info@ejbyg.dk Telefon: 26297647