EJ Byg ApS

Professionelle tagløsninger

Isolering & klima | Skrevet af EJ Byg ApS d. 5. november 2019

Leder du efter professionelle tagløsninger? Dit tag har stor betydning for dit hjem. Ikke kun fordi det har stor betydning for det samlede førstehåndsindtryk, men fordi det yder en beskyttende rolle.

Eksempelvis er råd, svamp og vandskader nogle af de konsekvenser, et utæt tag kan føre med sig. Skaderne opstår typisk, når taget ikke vedligeholdes, og dets vigtige beskyttende evne dermed reduceres, og der kan opstå ødelæggelser på den underliggende konstruktion og huset.

Råd, svamp og vandskader er dog ikke blot ødelæggende for huset, men kan også gøre husets beboere syge, særligt når den ubehagelige skimmelsvamp har fået lov til at sprede sig.

Hos Ej Byg ApS har vi stor erfaring med tagrenovering og etablering af nye tage. Vi har haft området som en af vores væsentligste kernekompetencer siden 2004, hvorfor vi både yder professionel rådgivning og hjælper med effektiv renovering eller realisering af nye idéer til taget.

Du får naturligvis præcis det æstetiske udtryk, du drømmer om, så taget komplementerer husets design på fineste vis. Samtidig anvender vi kun kvalitetsmaterialer, hvilket giver et flot slutresultat, der samtidig holder bedst muligt.

Vi tilbyder tagløsninger i både tegl, skiffer, eternit og beton, hvormed du har adgang til en verden af flotte materialer, der sikrer der helt rette udtryk til din bolig.

Udnyt muligheden for samtidig energioptimering

Når du får renoveret eller lagt nyt tag, opstår der samtidig en glimrende mulighed for at få energioptimeret f.eks. loftrum og skråvægge.

Mange boliger kan minimere det samlede varmeudslip ved at få efterisoleret samtidig med at taget forbedres. Det betyder, der spares penge på varmeregningen, da boligen ikke behøver at anvende den samme mængde ressourcer på at opvarme og holde huset varmt. Derfor rådgiver Ej Byg ApS naturligvis gerne i energioptimering, når vi tager kærlig hånd om dit tagværk.

Da vi arbejder i dit hjem, kan du samtidig forvente hensyn til dig og din familie i den periode, vi udfører håndværksarbejdet. Vi ved, at punktlighed, kommunikation, oprydning, venlighed og hensyn er en stor del af den totaloplevelse I får som kunde, og derfor gør vi en stor dyd ud af at sikre en behagelig proces fra start til slut.

Faktisk er vores kunder enige om, at vi både formår at levere godt og solidt håndværk samt leve op til vores aftaler og rydde ordentligt op efter os. Det kan du læse mere om på vores Anmeld Håndværker profil, hvor vi er tildelt den såkaldte Elite Smiley for vores evne til at sikre kundetilfredshed.

Kontakt os for at få undersøgt dit tag eller for et uforpligtende tilbud.

 

Foto: Carsten Lundager



EJ Byg ApS

Kontaktoplysninger

Tokkerupvej 13
4640 Faxe

E-mail: info@ejbyg.dk Telefon: 26297647