Heymate ApS

3 tips til et fedt og brugbart hjemmekontor

Hjemmekontor | Skrevet af Heymate ApS d. 20. april 2020

Er du en af dem, der af og til bliver nødt til at tage arbejdet med hjem? Så ved du, at det kan være svært at koncentrere sig i stuen såvel som køkkenet, når der er larm fra børn, tv, aftensmaden på komfuret og lignende. Derfor er det en god ide at finde et rum i hjemmet, som du kan lave om til hjemmekontor. På hjemmekontoret er der ro, og du kan få lov til at arbejde i fred. I denne artikel finder du gode tips til, hvordan du skaber et lækkert og funktionelt hjemmekontor.

Alt den rigtige elektronik

Først og fremmest skal du have styr på elektronikken. En computer er et must, og det er vigtigt, at denne er en god en af slagsen. Hvis du skal kunne tage din computer med dig rundt, er det en god ide, at du vælger en bærbar, men har du ikke noget imod, at din computer står fast, får du mest kraft bag en stationær computer, og hermed også den hurtigste og mest gnidningsfrie oplevelse. Du kan tage et kig på, hvad der findes indenfor Dell af computere.

Foruden en computer, skal du også have en printer. En printer er essentiel på et hjemmekontor, uanset om du kun printer en gang om måneden eller næsten hver dag.

Organiser alle dine papirer

På hjemmekontoret er det vigtigt, at der er orden i tingene. Der er ikke noget værre end at skulle lede flere timer efter vigtige papirer. Derfor er det helt essentielt, at du organiserer alle dine papirer, så de ligger et sted, hvor du kan find dem. Den bedste måde at gøre dette på er med mapper, som du kan skrive på og efterfølgende sætte ind i et skab eller en reol. På den måde ved du lige præcis, hvor det hele befinder sig.

Gør rummet personligt

Hvis du skal gide at sidde på dit hjemmekontor og arbejde, er det vigtigt, at du gør det hyggeligt og personligt. Dette kan du blandt andet gøre med billeder på væggene og nogle farver i rummet. Selvom du ikke har grønne fingre, er det en god ide at bringe nogle planter ind i rummet. De giver både farve og lidt liv.

Hvis du har plads til det i rummet, er det også en fin ide at sætte en god lænestol eller sofa til de mere afslappende øjeblikke. Hertil kan du sætte en reol med bøger, som du kan læse i, når du ikke arbejder. Et hjemmekontor kan nemlig også bruges som en læsesal.Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøkkenhavekøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderensning af tagrendersagsstyringskillevægslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Heymate ApS
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Læs artikel
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Heymate ApS
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Læs artikel
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Heymate ApS
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Læs artikel
Gør et sikkert og godt køb af bolig i Aarhus
Heymate ApS
Gør et sikkert og godt køb af bolig i Aarhus
Læs artikel
Sådan får du dit hjem til at fremstå lækkert
Heymate ApS
Sådan får du dit hjem til at fremstå lækkert
Læs artikel
Bliv sommerklar i haven
Heymate ApS
Bliv sommerklar i haven
Læs artikel
Få et godt overblik over hele projektet med sagsstyring
Heymate ApS
Få et godt overblik over hele projektet med sagsstyring
Læs artikel
Derfor skal man have en advokat ved køb og salg af bolig
Heymate ApS
Derfor skal man have en advokat ved køb og salg af bolig
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.