3 tips til et fedt og brugbart hjemmekontor

Hjemmekontor | Skrevet af Denise d. 20. april 2020

Er du en af dem, der af og til bliver nødt til at tage arbejdet med hjem? Så ved du, at det kan være svært at koncentrere sig i stuen såvel som køkkenet, når der er larm fra børn, tv, aftensmaden på komfuret og lignende. Derfor er det en god ide at finde et rum i hjemmet, som du kan lave om til hjemmekontor. På hjemmekontoret er der ro, og du kan få lov til at arbejde i fred. I denne artikel finder du gode tips til, hvordan du skaber et lækkert og funktionelt hjemmekontor.

Alt den rigtige elektronik

Først og fremmest skal du have styr på elektronikken. En computer er et must, og det er vigtigt, at denne er en god en af slagsen. Hvis du skal kunne tage din computer med dig rundt, er det en god ide, at du vælger en bærbar, men har du ikke noget imod, at din computer står fast, får du mest kraft bag en stationær computer, og hermed også den hurtigste og mest gnidningsfrie oplevelse. Du kan tage et kig på, hvad der findes indenfor Dell af computere.

Foruden en computer, skal du også have en printer. En printer er essentiel på et hjemmekontor, uanset om du kun printer en gang om måneden eller næsten hver dag.

Organiser alle dine papirer

På hjemmekontoret er det vigtigt, at der er orden i tingene. Der er ikke noget værre end at skulle lede flere timer efter vigtige papirer. Derfor er det helt essentielt, at du organiserer alle dine papirer, så de ligger et sted, hvor du kan find dem. Den bedste måde at gøre dette på er med mapper, som du kan skrive på og efterfølgende sætte ind i et skab eller en reol. På den måde ved du lige præcis, hvor det hele befinder sig.

Gør rummet personligt

Hvis du skal gide at sidde på dit hjemmekontor og arbejde, er det vigtigt, at du gør det hyggeligt og personligt. Dette kan du blandt andet gøre med billeder på væggene og nogle farver i rummet. Selvom du ikke har grønne fingre, er det en god ide at bringe nogle planter ind i rummet. De giver både farve og lidt liv.

Hvis du har plads til det i rummet, er det også en fin ide at sætte en god lænestol eller sofa til de mere afslappende øjeblikke. Hertil kan du sætte en reol med bøger, som du kan læse i, når du ikke arbejder. Et hjemmekontor kan nemlig også bruges som en læsesal.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbroste copenhagenbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøkkenhavekøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Læs artikel
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Denise
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Læs artikel
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Denise
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Læs artikel
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Denise
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Læs artikel
3 grunde til at investere i ejendomsservice
Denise
3 grunde til at investere i ejendomsservice
Læs artikel
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Denise
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Læs artikel
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Denise
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Læs artikel
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Denise
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.