Tre gode råd: Sådan får du bæredygtige elementer med i din indretning

Det moderne hus | Skrevet af Denise d. 23. september 2020

At indrette sit hjem på en bæredygtig måde behøver hverken være svært, langsommeligt eller omkostningsrigt. Faktisk er der masser af penge at spare ved at bruge bæredygtige elementer i sin indretning, og på samme tid sikrer man sig, at man har et hjem, som ingen andre har magen til. Har du brug for lidt input til, hvordan du nemt kan få bæredygtigheden med ind i din indretning? Så læs med herunder i artiklen, hvor vi giver dig tre gode råd til, hvordan du nemt kan få en hel masse bæredygtige elementer med i indretningen af dit hjem.

 

Tip nr. 1: Køb eller lav dine egne upcyclede møbler

Én af de helt store trends lige nu er upcycling og DIY. Og det kan rent faktisk også lade sig gøre at upcycle hele møbler, som du kan bruge til at skabe en helt unik og personlig indretning i dit hjem. Du kan vælge selv at give dig i kast med at bygge dine egne møbler af genbrugsmaterialer, eller du kan vælge for eksempel at købe unikke tralle møbler eller pallemøbler fra Kabeltromlen, som selv producerer rustikke og unikke møbler af genbrugstræ.

 

Tip nr. 2: Køb dine nipsting brugt

Når du skal indrette dit hjem med alle de typiske småting såsom potteplanter, lysestager og billedrammer, hvorfor så ikke gå efter at købe disse ting brugt? Tag på loppemarkeder og i genbrugsbutikker og køb dine nipsting dér. Ikke nok med, at du skåner miljøet, fordi du køber brugt i stedet for nyt, så sørger du også for, at alle dine nipsting er helt og aldeles unikke, fordi du ikke har købt dem i en butik, hvor der er 10-20 af hvert produkt. Du sikrer dig med andre ord, at du får indrettet dit hjem fuldstædig unikt – og ikke mindst bæredygtigt.

 

Tip nr. 3: Gå efter de bæredygtige brands

Hvis du er nødt til at købe noget, som er produceret fra ny, så vil en oplagt idé være at gå efter de bæredygtige brands på markedet. Flere og flere brands inden for bolig og indretning får mere og mere fokus på bæredygtighed, både i produktion og eventuel levering. Når du skal købe nyt bør du altså se efter, om den virksomhed, du handler hos er miljømærket, for eksempel med en fair trade certificering eller lignende. Ved at gå efter disse certificeringer sikrer du dig, at du køber et produkt fra en producent, som har givet noget tilbage til miljøet, eller som tilmed har produceret produktet helt CO2-neutralt. Og på den måde kan en ny ting også være bæredygtig.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

70'erAftrykspladerBOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningForsikringerGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMycometer-testMøblerNybygOm- og tilbygningOpvarmningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserUdekøkken og grillVVSVilla / rækkehusa-kasseadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgebekæmpelsealgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggebranchenbyggeprojektbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetcoffee table booksdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationerelsikkerhedeltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseflytningflyttefirmaflyttekasserflyttemændforandring af 70'er stilforårsrengøringfotos af boligfriværdifyrringsoliefærdighækgallerivæggardinbussengardinergasgrillglasvæggravemaskinelejegrillgæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavebænkehavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindbydende haveindkørselindretningindretning af børneværelseindretning af spisestueindretning med lysindretnings entusiastindretningstrendsindustriel indretninginvesteringkameraudstyrkarrieremulighederklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkken-alrumkøkkenhavekøkkenindretningkøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusliftlejemaskinelejeminigravernew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskineordblindetræningordblindhedpandalampeparcelhusperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægskimmelsvampslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspar penge på varmespillerumspisebordspisestuestaudebedstoppet toiletstore termovinduerstuderendestylet boligståltagsvømmepølswimmingpoolsækkestoltaglæggertagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneuddannelseudskiftning af tagungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevarmeregningvinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Denise
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Læs artikel
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Denise
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Læs artikel
Elsikkerhed i hjemmet
Denise
Elsikkerhed i hjemmet
Læs artikel
Indret dit hjemme med seneste trends
Denise
Indret dit hjemme med seneste trends
Læs artikel
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Denise
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Læs artikel
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Denise
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Læs artikel
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Denise
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Læs artikel
Sådan gør du din have mere indbydende
Denise
Sådan gør du din have mere indbydende
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.