Vær med på de nyeste boligtrends

Det moderne hus | Skrevet af Anne Holm d. 6. maj 2019

Ligesom med mode skifter trenden også inden for boligindretning. Nye farver, materialer og former er hele tiden på tegnebrættet, og der kommer hele tiden nye interiørdesignere til. I dag skifter trenden inden for interiør lige så hurtigt som i moden. Det ene år er marmor det sidste nye, og det næste år er det skifer. Dog betyder det ikke, at du skal skifte hele din marmorbordplade ud, fordi trenden skifter. Ofte er det nok at skifte nogle små detaljer ud og så beholde de overordnede rammer.

 

Kombinere trends med klassikere

Det siger jo sig selv, at du ikke kan skifte hele dit boliginteriør ud hvert år, alt efter hvad trenden siger. Ellers kan det hurtigt blive en betydelig udgift og et stort projekt. Derfor skal du ikke tage boligtendenser så bogstaveligt, men som en inspiration til sammensætningen af din indretning.

 

Det er altid en god idé at investere i godt dansk design. Den danske designbranche er anerkendt i hele verden, og din investering vil sjældent slå fejl. Der er mange webshops, som forhandler boliginteriør på nettet. Ofte er det meget kendte mærker såsom Kähler, Royal Copenhagen osv., der er at finde på nettet. Men nogle gange kan det godt være lidt svært at finde frem til de mere ukendte designere.

 

Der findes webshops som for eksempel Roomformore.dk, der har en kombination af gamle klassiske som Georg Jensen og så mere ukendte brands som for eksempel den unge designer Kristina Dam. Selvom der umiddelbart lyder til at være stor forskel på de to brands, så designer de begge produkter, der er tidløse og minimalistiske, som er essensen af den skandinaviske boligindretning. Hos Roomformore er der for eksempel en kategori, der hedder ”Vi elsker”. Det er der ikke mange webshops, der har. Her er der rig mulighed for at blive inspireret af de nyeste trends, og så er det samtidigt nemt at klikke de produkter hjem med det samme i stedet for at skulle ind på en ny webside.

 

Sving penslen

Trends og tendenser har ofte afsæt i farver. Hvis du gerne vil være med på tendenserne, men samtidig ikke ved, om det er farve, du vil have i en lang periode, kan du nøjes med at male en enkelt væg. Så er det langt hurtigere at male over, hvis du skulle fortryde.

 

Boliginteriør i farver er også en god måde at lege med farver på. Du kan hurtigt skifte et pudebetræk, hænge en plakat op eller måske lægge et flot tæppe under sofaen. Så kan du på en hurtig og nem måde være med på de nyeste tendenser og trends.customer-logo

Firma Adresse

Viborgvej 159A, Hasle
8210 Århus V

Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:
Nyeste artikler fra Anne Holm
Vær med på de nyeste boligtrends
Anne Holm
Vær med på de nyeste boligtrends
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.