Mascot International A/S

Vælg de rette sikkerhedssko og beskyt dine fødder bedst muligt

Håndværker | Skrevet af Mascot International A/S d. 12. april 2021

Passer du godt på dine fødder? Om det er på byggepladsen, parcelhusgrunden eller værkstedet, er det vigtigt, at dit fodtøj passer til arbejdssituationen, og at sikkerhedsskoene passer dine fødder.

 

Sikkerhedssko er ikke bare sikkerhedssko. Sikkerhedssko skal passe til de arbejdsopgaver, du udfører i løbet af en arbejdsdag og samtidig være behagelige at have på mange timer ad gangen. Arbejder du ude i al slags vejr, er det en fordel med sko i sikkerhedsklasse S3, der er vandafvisende. Arbejder du derimod inde, eller kun ude når himlen er blå, kan du med fordel vælge en let, fleksibel sikkerhedssko i sikkerhedsklasse S1P.

Uanset om sikkerhedsklassen hedder S3 eller S1P, er der forskellige typer af værn til beskyttelse af foden, som du skal være opmærksom på. Læs mere om MASCOT sikkerhedssko

Tekstilsømværn har mange fordele

Et sømværn er en del af sikkerhedsskoens sål. Sømværnet beskytter mod skarpe og spidse genstande og sørger for, at du ikke træder eksempelvis søm op i foden. Vælg også et tekstilsømværn, hvis du ønsker høj fodkomfort. Et tekstilsømværn er nemlig fleksibelt og bøjeligt, så det nemt følger fodens bevægelser. Desuden er et tekstilsømværn hverken kulde- eller varmeledende, som højner komforten for dine fødder yderligere. I blandt MASCOTs fodtøjssortiment finder du udvalgte modeller med tekstilsømværnet MASCOLAYER®, der desuden er svedabsorberende, hvilket øger indeklimaet og komforten i skoen.

Vælg en sål der matcher dine behov

Når du vælger sikkerhedssko, er det desuden vigtigt, at sålen er lavet af det rette materiale. Skal sålen være skridhæmmende, varmebestandig, olie- og benzinresistent, eller må skoene ikke smitte af på gulv og andre underlag? Vælg de egenskaber, der passer til dit behov.

Stærke tåkapper der beskytter tæerne

I MASCOT® FOOTWEAR finder du fodtøj med forskellige typer tåkapper, der beskytter tæerne mod tryk og slag. Skal dine sikkerhedssko være metalfri og lette? Så er sikkerhedssko med komposittåkappe og kulfibertåkappe et godt valg. De er hverken kulde- eller varmeledende, hvilket giver høj komfort for brugeren. Og så er kulfibertåkappen exceptionelt stærk.
Alternativt, kan du vælge sikkerhedssko med en tåkappe af aluminium. Tåkappen af aluminium i sikkerhedssko fra MASCOT har en ergonomisk og rummelig pasform, der giver plads til tæernes bevægelse, når du bøjer foden. Derudover kan du også få sikkerhedssko med ståltåkappe, der er tungere end de andre. Ståltåkappen og de øvrige tåkapper i MASCOT® FOOTWEAR kan tåle tryk og slag på 200 joule.

 

Har foden brug for yderligere beskyttelse, har enkelte modeller vristbeskyttelse, der giver dig ekstra sikkerhed. Vristbeskyttelse giver ekstra beskyttelse mod tryk og slag på vristen. I MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY finder du sikkerhedssko med vristbeskyttelse af specialudviklet EVA, der har støddæmpende egenskaber og føles blødt og komfortabelt i skoen.

Gangkomforten er vigtig

Der skal være styr på sikkerheden i sikkerhedssko. Men det er også vigtigt, at skoene er gode at gå i og komfortable at have på i mange timer. Vælg derfor sikkerhedssko med eksempelvis en stødabsorberende mellemsål eller et stabiliserende gelenk med stødabsorbering, så du kan se frem til at få dine sikkerhedssko på i stedet for at se frem til at få dem af. Og vigtigst af alt: Prøv skoene på, så du er sikker på den rette størrelse og optimal komfort.customer-logo

Firma Adresse

Silkeborgvej 14
7442 Engesvang

Nyeste artikler fra Mascot International A/S
Vælg de rette sikkerhedssko og beskyt dine fødder bedst muligt
Mascot International A/S
Vælg de rette sikkerhedssko og beskyt dine fødder bedst muligt
Læs artikel
Hold dig varm og tør i den kolde tid
Mascot International A/S
Hold dig varm og tør i den kolde tid
Læs artikel
MASCOT® ROCKS
Mascot International A/S
MASCOT® ROCKS
Læs artikel
Sikkerhedssko går til filmen
Mascot International A/S
Sikkerhedssko går til filmen
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.