A-Z Isolering og Totalentreprise ApS

Tagarbejde – nyt tag eller renovering

Tag & tagrender | Skrevet af Søren Pedersen d. 2. oktober 2018

Er det blevet tid til at skifte tag? Et nyt tag kan være en stor investering, men gevinsten er værdifuld: Du hæver boligens salgsværdi, forbedrer husets udseende og sikrer dit hus med utætheder, der kan give problemer i husets konstruktion.

A-Z Isolering og Totalentreprise ApS udfører både reparationer og komplet udskiftning af tag for privat, erhverv og offentlige. Det har vi gjort i mere end 15 år, hvorfor vi garanterer dig høj faglighed og individuel rådgivning, der sikrer dit hjem et æstetisk flot og modstandsdygtigt resultat.

Netop modstandsdygtighed er en helt essentiel grund til at få lagt nyt tag eller få udbedret skader på det eksisterende. Taget er den del af huset, som udsættes for de største vejpåvirkninger – lige fra stærkt solskin til snestorme eller kraftigt blæsevejr.

Under disse vejrforhold, er taget det vigtigste værn – særligt hvad angår regn, slud og sne. Er taget utæt kan vand og fugt trænge ind og gå i husets konstruktion, hvormed der opstår risiko for, at det udvikler sig til råd og svamp. Det kan være ødelæggende for boligen, ligesom hjemmets beboere risikerer at mærke konsekvenser fra råd og svamp på helbredet.

Få efterset dit tag og kom skader i forkøbet

Mistænker du dit tag for at være i dårlig stand? Så få et uforpligtende eftersyn.

Lad A-Z Isolering og Totalentreprise ApS efterse dit tag for skader og utætheder, så du får svar på, om du skal have renoveret og evt. efterisoleret dit tag eller have tilbud på et helt nyt.

I mange tilfælde vil et eftersyn afsløre mindre skader og skavanker, som du kan få udbedret, inden de vokser sig til større problemer, der bliver dyre at få taget hånd om.

Er taget i en stand, hvor det bør skiftes, giver det ofte anledning til at overveje, om du ønsker at forbedre huset rent arkitektonisk og stil- eller farvemæssigt. Når vi lægger dit nye tag, kan du nemlig få det, som du ønsker. Samtidig opnår du en energibesparende gevinst, som kan mærkes med det samme på varmeregningen. Det tager sig godt ud i husets energirapport og vil – sammen med det flottere udseende – betyde, at dit hjem opnår en højere videresalgsværdi.

Kontakt A-Z Isolering og Totalentreprise ApS for at modtage et uforpligtende tilbud på et nyt tag. Vi står klar med professionel rådgivning, som matcher dine behov og ønsker.



A-Z Isolering og Totalentreprise ApS

Kontaktoplysninger

Industrivej 15B
3000 Helsingør

E-mail: mk@a-zisolering.dk Telefon: 40303105