Almsten Sikring

Tågesikring

Sikkerhed | Skrevet af Almsten Sikring d. 24. september 2013

En tågekanon fylder på få sekunder et lokale med tæt tåge, så det er umuligt at se en hånd for sig – og hvad man ikke kan se, kan man ikke stjæle!

En tågekanon er en effektiv og hurtig indbrudssikring, som forhindrer både tyveri og hærværk.


Tågesikring er et særdeles effektivt supplement til en almindelig tyverisikring og er konstrueret til at kunne integreres med eksisterende elektroniske alarmsystemer og til at kunne klare ufuldkommenheder på almindelige systemer. I løbet af sekunders aktivering går anlægget i gang og lægger et tæt slør af overraskende, men uskadelig tåge, som fylder din butik, kontor eller fabrikslokale. I den tætte tåges usigtbarhed, bliver tyvene omgående fuldkommen desorienteret og flygter ad den vej, de kom ind.

Tågesikring er derfor ideelt til forebyggelse af indbrud og hærværk i butikker, kontorer, lagerbygninger og lignende. Anlægget kan fylde en butik eller et kontor med tåge på under 20 sekunder.

Hvor æstetikken er i højsædet, og hvor arkitekter og håndværkere kan tænke tågesikring ind i projektet fra starten, kan PROTECT`s tågegeneratorer næsten blive helt skjult – kun et lille hul vidner om, at en tågekanon er gemt under loftet. Skjulte installationer med PROTECT tågekanoner er et af vores store specialer.

Alle modeller i metalserien leveres i hvid, sølv og antracit.

Se hvor effektiv tågesikring er på denne video

Læs også pressemeddelelsen om “Apoteket i Kolind” med Almsten SikringAlmsten Sikring

Firma Adresse

Industrivej 5
8550 Ryomgård