Carrasco ApS

Speciale i badeværelser

Badeværelset | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. januar 2018

Carrasco ApS er eksperter i badeværelser. Ikke blot selvudnævnt, men anerkendt af kunderne på blandt andet www.anmeld-haandvaerker.dk, hvor murerfirmaet besidder en Elite Smiley og topkarakterer fra brugerne.

Før drømmebadeværelset skal etableres, er det især samrådet med kunden eller arkitekten, der sikrer det perfekte resultat. Carrasco ApS yder professionel rådgivning, hvilket gør hele forskellen og sikrer kunden fuld tilfredshed i alt fra finish til funktion.

Kommunikation og vejledning er kundens garanti for en byggeopgave, der løser både behov og ønsker. Derfor er det vigtig, der indledningsvis indgås en udførlig aftale, som fortæller om arbejdet og ikke mindst tidsplanen, da folk ikke kan undvære deres badeværelse længe.

Carrasco ApS er stiftet i 2001, og siden dengang har firmaet renoveret og opført badeværelser med timing og tilfredsstillende resultater, hvilket har ført til en nominering til Frederiksbergs Erhvervspris i 2017, og gjort firmaet til finalister ved ÅRETS HÅNDVÆRKER™ i både 2015, 2016 og 2017.

Tilfredsheden skyldes både høj faglighed og de materialevalg, der er med til at udgøre det endelige helhedsindtryk.

Alle typer opgaver

Carrasco ApS er specialiserede i alle typer badeværelseopgaver – lige fra de overordnede som renovering af badeværelser eller udvidelser til specifikke opgaver som flisearbejde, opsætning af brusenicher, indmuring af badekar m.m. Opgaverne udføres både for private, boligforeninger og erhverv, der alle mødes med respekt og højt serviceniveau.

Højt serviceniveau betyder, at kommunikationen er klar og tydelig, men også at vi hos Carrasco forstår, vi arbejder i folks hjem. Derfor lægger vi stor vægt på at give de mennesker, vi møder, en positiv oplevelse, der består af smil og respekt for deres bolig. Murerne arbejder effektivt, men påpasseligt, og sørger naturligvis for, der dækkes af og ryddes ordentligt op. Det gælder både for det rum, der arbejdes i, og de lokaler vi bevæger os igennem, når vi skal til og fra med udstyr og materialer.

At aftaler overholdes er naturligvis en selvfølge, da kunden er dybt afhængig af adgangen til sit badeværelse.

Vi klarer koordinering mellem faggrupper

Ved etablering af nye badeværelser, renoveringer og entrepriser er god koordinering mellem håndværkerne essentiel for et effektivt byggeforløb.

Carrasco ApS sørger gerne for vellykket koordinering mellem VVS, maler, tømrer, elektriker og murer. Samarbejdet omkring planlægningen og udførslen er naturligvis helt i top – uden ”men’er”.Carrasco ApS

Kåret til Årets Murer 2018 pga. de flotte badeværelser Carrasco ApS har lavet. Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for facaderenovering, tilbygninger. Du er dermed sikret et byggeri i høj kvalitet, som bliver leveret til tiden. ÅRETS HÅNDVÆRKER.

Kontaktoplysninger

Kirstinedalsvej 14, 1 tv.
2000 Frederiksberg

E-mail: carrasco-murermester@mail.dk Telefon: 26360300