Plus A/S

Skab et fredfyldt fristed med hængekøje i haven

Havemøbler | Skrevet af Plus A/S d. 18. maj 2011

I en travl hverdag, hvor indkøb, rengøring og tøjvask stjæler familiens sparsomme fritid, er rolige åndehuller en mangelvare. Men med den nye hængekøje fra danske Plus får hele familien en vuggende udendørs oase, hvor tiden kan stå stille.

Findes der et bedre sted at nyde solens lys og varme end fra en hængekøje i en hyggelig krog i haven? Det nye hængekøjemodul Cubic fra Plus imødekommer ønsket om et gyngende fristed, også selvom haven ikke gemmer på egnede ’køjetræer’. Det stabile stativ placeres nemlig nemt på havens bedste plet.


En fjern tilvokset krog kan for eksempel danne ramme om mors personlige tilflugtssted, hvor hængekøjens meditative gyngen sætter hverdagens travlhed på standby. Alternativt kan en central placering være centrum for familiens udendørsaktiviteter, når både små og store boltrer sig med livlige gyngeture eller snupper en afslappende pause med yndlingsmusikken i ørene.

Familiens oase fuldender haven
Uanset hvordan boligens uderum er indrettet, giver Cubics enkle, fritstående stativ mulighed for at sætte et personligt præg på havens udtryk. Hængekøjens hynde fås i rød og sort, og hvor den klare røde farve lyser op som et sprælsk indslag i haven, er den stilrene sorte en smuk kontrast til blomsterhavens farveeksplosion.

Den bløde hængekøjehynde i polyester måler 180×250 cm og leveres med tværpind og traditionelt reb-ophæng, som giver god stabilitet til køjen.

Speciel teknik sikrer optimal stabilitet
Når hængekøjen indtages, kan både børn og voksne trygt nyde gyngeturens sug i maven.
Hængekøjemodulets robuste, trykimprægnerede stolper graves blot ned der, hvor familien vælger at placere hængekøjen. Det sikrer, at køjen står stabilt og kan holde til svingningerne.

Desuden er Cubic hængekøjemodul opbygget af 90×90 millimeter omlimede stolper af trykimprægneret eller grundmalet sort træ, som først er flækket, vendt og så limet sammen igen. Teknikken forhindrer, at stolperne med tiden vrider sig eller slår revner, hvilket giver et meget stabilt stativ, der holder formen gennem mange års flittig brug.
Foruden hængekøjemodulet giver Cubic-serien også mulighed for at kombinere det gyngende
fristed med eksempelvis hegn eller espalier. Dermed kan familien designe et uderum, der er afskærmet fra resten af haven og både har plads til hygge omkring havebordet og et hjørne til afslapning efter dagens gerninger. De forskellige elementer samles med Cubic hjørnebeslag i varmgalvaniseret stål.Plus A/S

Havens rum er skønne at opholde sig i – hele året. Om sommeren, med lune aftener og middage på terrassen. Om efteråret, hvor du finder en hyggekrog i læ og nyder den lavtstående sol. Om vinteren, med varm kaffe i havepavillonen, mens sneen glitrer. Og om foråret, når haven vågner, og udemøblerne atter rykkes frem.

customer-logo

Firma Adresse

Ådalen 13B
6600 Vejen

Nyeste artikler fra Plus A/S
Skønt cykelskur
Plus A/S
Skønt cykelskur
Læs artikel
CUBIC brændely
Plus A/S
CUBIC brændely
Læs artikel
Hyggelig rustik trallebænk
Plus A/S
Hyggelig rustik trallebænk
Læs artikel
Læ for regn og rusk
Plus A/S
Læ for regn og rusk
Læs artikel
En have med hemmelige rum
Plus A/S
En have med hemmelige rum
Læs artikel
Indret dig med flere hyggerum i haven, fælles gårdmiljø eller tagterrasse
Plus A/S
Indret dig med flere hyggerum i haven, fælles gårdmiljø eller tagterrasse
Læs artikel
Det lille ekstra bord
Plus A/S
Det lille ekstra bord
Læs artikel
PLUS rullende udstilling
Plus A/S
PLUS rullende udstilling
Læs artikel
Indlæs flere artikler...
Brochurer
PLUS – opfyld dine havedrømme 2013
Plus A/S
Efterår & Vinter 2015
Plus A/S
Efterår – og en smuk vinter
Plus A/S
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.