Multiform A/S

Multiform præsenterer: verdensnyhed fra Gaggenau

Hårde hvidevarer | Skrevet af Multiform A/S d. 26. august 2011

Multiform har som de første herhjemme fået fingrene i Gaggenaus nye kogeplade med flydende induktion. Oplev selv i fire Multiform-butikker, hvordan du kan stege og koge overalt på pladen.

Gaggenaus nye verdenssensation er den zonefri induktionskogetop CX 480, der gør det endnu nemmere at kreere delikate retter i køkkenet – både for professionelle kokke og for private madentusiaster.


Flyt gryderne rundt efter behag
Kokke er sjældent i tvivl. Induktion er det bedste valg til madlavning. At det er langt bedre end traditionelle el-kogeplader, er ikke nogen nyhed. Men at selv garvede kokke fravælger gassen til fordel for induktion, er et godt tegn på, at teknikken er både hurtig, præcis og effektiv i daglig brug.

Normalt er du dog begrænset til at koge på cirkulære zoner, nøjagtigt som på et gammeldags komfur. Men for første gang nogensinde står hele overfladen nu til rådighed, som én stor kogezone. Du kan med andre ord bruge gryder og pander i alle tænkelige størrelser, og flytte rundt på dem efter behag. Du kan anvende op til fire gryder og pander på samme tid, og Gaggenaus særlige induktionssystem gør, at kogezonen automatisk sporer kogegrejet og kun opvarmer dér, hvor det netop er placeret.

Det hele betjenes enkelt og intuitivt via et stort, farvet TFT-touch-display, som viser kogegrejets størrelse og position. Både det generelle design og det intuitive touch-display er blevet belønnet med den prestigefulde tyske iF Design Award tidligere i år.

Multiform udvalgt i Danmark
Da Multiform i mange år har haft et tæt samarbejde med Gaggenau, er det netop denne danske køkkenproducent, der har fået lov til at være de første til at præsentere CX 480 herhjemme.

Du kan allerede nu opleve den i Odense, Århus, København og Kolding, og snart følger de resterende Multiform-butikker.customer-logo

Firma Adresse

Østerbro 13
6933 Kibæk

Nyeste artikler fra Multiform A/S
Multiform præsenterer: verdensnyhed fra Gaggenau
Multiform A/S
Multiform præsenterer: verdensnyhed fra Gaggenau
Læs artikel
Røg i køkkenet
Multiform A/S
Røg i køkkenet
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.