Lithos ApS

Monsoon Black skifer

Fliser og sten | Skrevet af Lithos ApS d. 4. juli 2012

Skifter farve hvis den får lov, men kan tæmmes hvis du vil…

Når vores Monsoon Black skifer hentes op fra stenbruddet i Indien, præsenterer den sig med et lidt køligt og reserveret, mørkgråt udtryk. Den lever perfekt op til udtrykket, at gråt altid er pænt. Men den er mere end pæn. Den er gudesmuk.

Skifer er en hård og modstandsdygtig sten, men hvis du vil give din Monsoon Black skifer ekstra styrke til at modstå begroning, og samtidig ønsker at se den skifte farve til dybsort, anbefaler vi en dybdeimprægnering.


Det er en smagssag, om du foretrækker den oprindelige, gråskæggede karakter eller det natsorte udtryk, som fremkommer efter imprægneringen. Behandlingen beskytter imod pletter, algebegroning og anden fugtpåvirkning. Dybde­imprægneringen er en økonomisk overkommelig forholdsregel, hvis du vil sikre, at din skifer bevarer sit rene og friske udtryk. Farveskiftet følger gratis med. Behandlingen holder typisk i tre-fem år.

Vi rådgiver naturligvis gerne om dybdeimprægnering – og i øvrigt om al forebyggende og plejende behandling af din LITHOS-belægning. Ring til os eller send en mail. Vi svarer hurtigt tilbage.

Prisbillig og elegant
Monsoon Black skifer er således en sten med to væsensforskellige udtryk. Sort i sort eller sort i gråt. Du bestemmer selv, hvordan din skifer skal udvikle sig – og hvordan den skal indvirke på dit haveanlæg. Du får en en prisbillig skifer, som med lidt vedligeholdelse kan forblive sort i sort, og som, sammenlignet med sandsten, er næsten uden ujævnheder i overfladen.
Skiferen kløves på samme måde som sandsten, men når skifer kløves, bliver overfladen meget mere jævn, end når man kløver sandsten. Dermed får du den elegante og stilrene, dybsorte farve, som nok er det flotteste af skiferens mange ansigter. Et elegant produkt til en forbavsende lav pris.


Standard eller design selv
Monsoon Black skifer lagerføres på blandede paller med fire forskellige størrelser specielt til vort OPUS-mønster. Vi har den også i størrelserne 40×60 og 60×100 cm, som er dimensionerne i vores flotte arkitektmønster, og som også vil være gode formater til et mønster, du selv udvikler på pc’en eller på millimeterpapiret. Der er millioner og atter millioner af geometriske muligheder, og selv om basismaterialet er sten i faste mål, vil du opleve det som en interessant, kreativ proces at designe din helt ­personlige skifer-belægning.

Frit valg og den bedste kvalitet på alle paller
Du kan altid kombinere produkterne i LITHOS-kataloget. Du har frit valg på alle paller med det store produktprogram. Videre har du selvfølgelig også mulighed for at udfolde dig med specialproducerede hel-, halv- og kvarte-cirkler, buer, halvbuer, parabler eller hvad du nu måtte finde på af geometriske eller matematiske eller bare indlysende flotte mønstre… ja, alt, hvad du kan drømme og tegne frem i skønne natursten.

På de specialproducerede varer må du forvente spændt ventetid, fra du bestiller, til de rigtige sten udvælges og bearbejdes og kvalitetskontrolleres en sidste gang før udskibning fra den anden side af jorden. Ventetid kan sagtens være god tid.

Mens tiden arbejder, kan du stole trygt på, at dygtige mennesker i Indien forædler de sten, du har bestilt, præcis efter de mål, du bestilte. Ikke næsten og ikke måske. Ikke muligvis. LITHOS garanterer for kvaliteten.customer-logo

Firma Adresse

Bødkervej 12
7480 Vildbjerg

Nyeste artikler fra Lithos ApS
Det første indtryk
Lithos ApS
Det første indtryk
Læs artikel
Vand i haven
Lithos ApS
Vand i haven
Læs artikel
Monsoon Black skifer
Lithos ApS
Monsoon Black skifer
Læs artikel
Monsoon Black skifer som mur og belægning
Lithos ApS
Monsoon Black skifer som mur og belægning
Læs artikel
LITHOS natursten tager deres ansvar alvorligt
Lithos ApS
LITHOS natursten tager deres ansvar alvorligt
Læs artikel
Trapper og trin
Lithos ApS
Trapper og trin
Læs artikel
Smuk cirkelformet terrasse
Lithos ApS
Smuk cirkelformet terrasse
Læs artikel
Frostsikre skønheder fra Indien
Lithos ApS
Frostsikre skønheder fra Indien
Læs artikel
Indlæs flere artikler...
Brochurer
LITHOS skifer og travertin
Lithos ApS
LITHOS nye produkter
Lithos ApS
LITHOS Hovedkatalog
Lithos ApS
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.