https://bygogbolig.dk/wp-content/uploads/2020/06/bygogboli_Mest-populære-nybyg-hustyper-bygogbolig.dk-23.06.2020.jpg

Mest populære nybyg hustyper

Huset | Skrevet af Sponsoreret indhold d. 23. juni 2020

Når du skal bygge hus selv, er der mange ting, som skal overvejes og tænkes igennem. Din families behov skal tages op til debat og hustyper undersøges. Her får du en kort gennemgang af nogle af de hustyper, der er blandt de mest populære, når vi snakker nybyg.

Længdehuse – huset med de utallige muligheder

Et længdehus er nemt at have med at gøre. Det kan placeres med succes på næsten alle byggegrunde uanset størrelse og form. Det er desuden en byggestil, som passer de fleste steder. Selvom huset i udgangspunktet er neutralt og enkelt, er det fuldt ud muligt at skabe et unikt udtryk ved at lege med detaljer, materialer og selve arkitekturen. Et længdehus er let at gøre funktionelt og fleksibelt og der er virkelig mange muligheder, når det kommer til plantegninger. Du får nogle kvadratmeter, der kan udnyttes til fulde og skabe en optimal ramme om jeres familieliv.

Vinkelhuse – meget lys og separate afdelinger

Vinkelhuset tilbyder utrolig mange indbydende muligheder for indretning af din drømmebolig. Når et hus indeholder en vinkel giver det dig mulighed for at tænke i opdelinger. For eksempel kan du vælge at have en børneafdeling og en voksenafdeling. Eller en soveafdeling og en mere aktiv afdeling. Du kan også vælge at have garage i vinklen. Vinklen giver også virkelig gode muligheder for at anlægge en terrasse helt i læ og skabe en skøn plet til udelivet i sommerhalvåret. Vinkelhuset er ganske enkelt for dig, som ønsker store fællesarealer med masser af lys og et godt sammenspil med udendørsarealet.

Knækhuse – elegante med spændende indretningsmuligheder

Et knækhus er et interessant alternativ til både vinkelhuset og længdehuset. Knækhuset har som navnet siger nemlig et eller måske to knæk på eller omkring husets midte. I forhold til vinkelhuset opstår der nogle anderledes vinkler i husets rum. Knækket eller knækkene giver huset et elegant præg, som netop åbner for interessante muligheder rent indretningsmæssigt. De skrå vinkler giver en anderledes forfriskende oplevelse, når man befinder sig i rummene. Ligesom vinkelhuset er der via knækket eller knækkene skabt de perfekte betingelser for en dejlig terrasse i læ. Det er ikke uden grund en meget populær hustype blandt nybyggere.

H-huse – eksklusive med mulighed for gårdhavemiljø 

Hvis din familie har brug for plads er H-huset noget for dig. Den store og eksklusive boligtype består af to afdelinger, der forbindes via en mindre afdeling, som typisk indeholder et køkken-alrum eller en stue, der fungerer som hele familiens samlingspunkt. Det er oplagt at dele huset op i en voksenafdeling og en børneafdeling, der kan skabe de optimale rammer for de behov din familie har for ro og aktivitet, leg og hygge. Husets arkitektur giver virkelig gode muligheder for at skabe hele to lækre gårdhavemiljøer, der ligger godt i læ. Indretningsmulighederne i et H-hus er selvsagt mange, og du kan skabe et helt unikt og spændende hjem for din familie.

1 ½-plan huse – giver mulighed for udsigt

Et hus i 1 ½-plan giver et spændene og anderledes alternativ til husene i 1-plan og 2-plan. 1 ½-plan huset, som nybyggerhus, er inspireret af danske murermestervillaer. Huset bærer en særlig charme på grund af de klassiske referencer til de tidligere tiders populære villaer, som stadig betragtes som attraktive boliger. Med et 1 ½ -plans hus får du unikke muligheder for at skabe en funktionel bolig med smarte opdelinger. De rum der ligger på 1. sal får rigtig god udsigt og hustypen er perfekt, hvis du har en byggegrund som ligger ud til marker, naturområder eller havet. Et 1 ½ -plan hus giver også optimale muligheder for en for en tagterrasse, hvor man kan nyde solen og måske en skøn udsigt.

 

 customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:
Nyeste artikler fra Sponsoreret indhold
Sådan vælger du aircondition i København
Sponsoreret indhold
Sådan vælger du aircondition i København
Læs artikel
Sådan vælger du møbler til dit nye soveværelse
Sponsoreret indhold
Sådan vælger du møbler til dit nye soveværelse
Læs artikel
Sådan finder du en god lejebolig i Skanderborg
Sponsoreret indhold
Sådan finder du en god lejebolig i Skanderborg
Læs artikel
Tips til at gøre din lejlighed mere charmerende
Sponsoreret indhold
Tips til at gøre din lejlighed mere charmerende
Læs artikel
Giv din bolig et industrielt look
Sponsoreret indhold
Giv din bolig et industrielt look
Læs artikel
Derfor bør du overveje facaderenser
Sponsoreret indhold
Derfor bør du overveje facaderenser
Læs artikel
Gør dit hus klar til salg
Sponsoreret indhold
Gør dit hus klar til salg
Læs artikel
3 ting at tænke på ved ny garage
Sponsoreret indhold
3 ting at tænke på ved ny garage
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.