Somfy

Indoor Camera – følg med derhjemme

Boligejer | Skrevet af Caroline Birkelund d. 16. marts 2019

Somfy Indoor camera – på danske det indendørs kamera fra Somfy er diskret og kan monteres på væggen eller stilles på en reol blandt andre pyntegenstande. Så snart kameraet opfanger bevægelser, starter alarmen og du bliver informeret via din smartphone. Det er muligt at tænde og slukke for kameraet, når man ønsker det og du kan spole med op til 10 sekunder. Alt hvad kameraet ser, lagres i skyen.

Det er vigtigt at placere kameraet et sted, hvor andre genstande ikke generer udsynet. Derudover bør man fange mest muligt af rummet i kameraets synsvinkel for at sikre rummet bedst muligt. Man kan tjekke hvor godt kameraet står placeret igennem app’en til din smartphone.

Trygt og sikkert med Somfy

Somfy blev stiftet i 1969 og er nu verdensledende inden for dør- og vinduesautomation til boliger og byggebranchen. Somfy finder hele tiden nye måder, hvorpå de kan øge komforten i din bolig. Deres seneste skud på stammen er deres alarmsystemer, Somfy Protect, som kan sammensættes efter behov. Dit hjem skal være stedet, hvor du føler dig tryg, og med Somfy Protect kan du skræddersy din løsning, så den passer lige præcis til din bolig. Hvis dit behov ændrer sig, kan du altid udvide systemet med de nyeste og bedste løsninger.Somfy

Somfy er fremtidens alarmsystem til boligen. Det er en Plug & Play sikkerhedsløsning, der omfavner alle aspekter af den sikkerhed man ønsker i og uden om sin bolig.

customer-logo

Firma Adresse

Grøndlandsgade 3
5300 Kerteminde

Nyeste artikler fra Somfy
Indoor Camera – følg med derhjemme
Somfy
Indoor Camera – følg med derhjemme
Læs artikel
KeyFob – din fysiske fjernbetjening
Somfy
KeyFob – din fysiske fjernbetjening
Læs artikel
IntelliTAG – vindues- og dørsensor
Somfy
IntelliTAG – vindues- og dørsensor
Læs artikel
Somfy One – dit nye sikkerhedssystem
Somfy
Somfy One – dit nye sikkerhedssystem
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.