Gyproc A/S

Håndbogen, der er svær at undvære

Arkitekt | Skrevet af Gyproc A/S d. 24. maj 2011

Gyproc har udsendt en ny håndbog, som først og fremmest henvender sig til de professionelle aktører inden for byggeriet – arkitekter, rådgivere og entreprenører

Hvis du er professionel aktør inden for byggebranchen er den ikke til at komme udenom: Gyproc Håndbog er klar i en ny og forbedret udgave, der gør det nemmere at overskue de mange muligheder inden for letbyggeri-teknikken.


Gyproc Håndbogen er den 9. udgave i rækken og præsenterer samtlige løsninger inden for Gyprocs gipssystemer. Forrest i bogen er anbragt en oversigt over de forskellige systemløsninger. Her finder man også de såkaldte funktionsnøgler, der f.eks. viser flere nye løsninger inden for indervægge. Viften af muligheder for at sammensætte forskellige systemer med forskellige gipsplader er således blevet øget.
Der er også produkt- og systemnyheder i den nye udgave af Håndbogen. Det nye system – Glasroc F FireCase, til brandisolering af bærende stålkonstruktioner, samt Gyproc THERMOnomic, der er et ydervægssystem, som giver plads til mere isolering, i tråd med seneste krav til lavenergi-byggeri i BR10.

Systemløsningerne er tilpasset givne krav til eksempelvis brandisolering, lydisolation og æstetiske forhold, lige som systemerne er opført og beskrevet i overensstemmelse med de nye europæiske konstruktionsnormer, de såkaldte Eurocodes.

 • Håndbogen er et komplet projekteringsværktøj for letbyggeri-systemer, og kan benyttes på mange måder. Den indeholder afprøvede og dokumenterede systemer, lige som der er funktionsdata for en lang række konstruktionstyper. Håndbogen giver dermed både vores projekterende og udførende kunder optimale muligheder for at finde netop den løsning, de har brug for, fortæller Anja Sørensen, der er Teamleder for Teknisk Salg hos Gyproc A/S.

  Håndbogen kan bestilles ved at kontakte Gyproc Marketing Communication. • customer-logo

  Firma Adresse

  Hareskovvej 12
  4400 Kalundborg

  Nyeste artikler fra Gyproc A/S
  Håndbogen, der er svær at undvære
  Gyproc A/S
  Håndbogen, der er svær at undvære
  Læs artikel
  Håndbogen, der er svær at undvære
  Gyproc A/S
  Håndbogen, der er svær at undvære
  Læs artikel

  Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

  Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

  Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

  Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.