Flex Gulvservice ApS

Gulvafslibning af Flex Gulvservice

Gulv og tæpper | Skrevet af Flex Gulvservice ApS d. 26. september 2017

Gulvafslibning

Hos Flex Gulvservice har vi mange års erfaring inden for gulvafslibning og samtidig har vi faste lave priser. Vi bestræber os altid på, at levere det bedste resultat og give dig den bedste oplevelse. På den måde kan du betragte os som en stærk samarbejdspartner, der giver dig mest muligt for dine penge og et resultat, der øger værdien af dit gulv.

Hvis du har et trægulv, der har mistet dets naturlige flotte look, kan afslibning af dine gulve i de fleste tilfælde frembringe træets naturlige flotte look. Vi tilbyder professionel gulvafslibning og sørger altid for at kvaliteten er i højsædet.

Afslibning af gulve kan udføres med forskellige teknikker. Hvilken form for gulvafslibning der passer til dine gulve afhænger blandt andet gulvtypen og overfladebehandling samt slitage og slutteligt dit ønskede slutresultat.

Når du skal have foretaget afslibning af dine gulve, er det meget vigtigt, at det er gået igennem for løse søm og skruer, som vil kunne beskadige vores maskiner. Selve gulvafslibningen kan medføre lidt støvgener og derfor kræves det også, at rummet er tomt for møbler. På den måde kan vi klarer afslibning af gulve hurtigere, mere effektivt og sikre, at du ikke ender med ødelagte møbler eller lignende.Flex Gulvservice ApS

Kontaktoplysninger

Bygmarken 3
3650 Ølstykke

E-mail: lars@flexgulvservice.dk Telefon: 20892465