Bjergsted Entreprise – Sjællands Entreprenør Service ApS

Flotte trapper der holder

Fliser og sten | Skrevet af Bjergsted Entreprise – Sjællands Entreprenør Service ApS d. 26. oktober 2015

Tænk over trappens udformning når du skal have ny trappe til dit hjem er vigtigt at trappen passer ind i omgivelserne – ikke for stor og ikke for lille. Den bør have en god trinhøjde og trædeflade, så alle aldre kan gå op uden problemer. Måske et gelænder vil være en god idé – der findes rigtig mange forskellige typer også én der passer til dit hjem. Når du alligevel skal have ny trappe, kan du også tage hensyn til de behov du måtte have eller få. Det kunne være et behov for en rampe, så klapvognen kan komme med ind eller op på terrassen. Uanset vil fremtoningen af dit hus blive forvandlet til noget mere eksklusivt.


Trapper findes i et utal af udgaver. Uanset hvilken trappeløsning du søger, er det vigtigt at arbejdet bliver gjort ordentligt og professionelt. Ellers risikerer du, at din Trappe skal lægges om inden for få år – og det koster! Sjællands Entreprenør Service ApS sørger altid for en grundig udmåling og detaljeret planlægning – selvfølgelig med personlige kontakt med kunden, så det færdige resultat forbliver flot uden sætninger.

Kvalitet et nøgleord og de går ikke på kompromis med materialerne. Den vision og målsætning, der driver deres daglige arbejde, er, at de ønsker at levere et resultat, der ikke alene lever op til kundens forventninger og drømme, men også overgår dem.

Sjællands Entreprenør Service ApS arbejder på hele Sjælland
På telefon 31 77 86 91 kan du få svar på eventuelle spørgsmål og få et godt tilbud. Hele Sjælland er deres arbejdsplads, og de besøger ofte Næstved, Ringsted og Slagelse.Bjergsted Entreprise – Sjællands Entreprenør Service ApS

Firma Adresse

Hårslevvej 15
4262 Sandved