Carrasco ApS

Finalist i ÅRETS HÅNDVÆRKER – 8 år i træk!

Badeværelset | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. januar 2018

Både i 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 og 2022 har murerfirmaet Carrasco ApS stået som finalister ved ÅRETS HÅNDVÆRKER®. Og både i 2018, 2020 og 2022 vandt virksomheden i kategorien “Årets Murer (5-9 ansatte)”.

Det store show, som hylder branchens bedste fagmænd, er dog langt mere end blot en prisoverrækkelse. ”Finalepladserne og anerkendelsen af vores arbejde betyder meget for alle i firmaet – unge som gamle. Det er her, ære og faglig stolthed bliver målt af kunderne. Helt fra oprydning og arbejde til selve prisen”, fortæller indehaver Martin Carrasco.

De nominerede håndværkere, og dem der har udmærket sig godt nok til at gå hele vejen i finalen, er alle anmeldt af kunderne på portalen www.anmeld-haandvaerker.dk.

Det er kunderne selv, der tilkendegiver deres tilfredshed med de enkelte håndværkere. Her har Carrasco ApS formået et score topkarakterer på parametrene: kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

Hos Carrasco ligger det i virksomhedens DNA at give bygherren en positiv oplevelse, hvor det endelige resultat er båret af faglig stolthed, kvalitetsmaterialer og god kommunikation under hele processen.

De positive oplevelser er virksomhedens primære markedsføring. Firmaet lever simpelthen på lutter gode anbefalinger. Derfor er det også en ekstra ære, når kunderne ikke bare giver deres oplevelser videre, men også giver så god feedback, at Carrasco ApS ikke blot har været fast inventar ved ÅRETS HÅNDVÆRKER fra 2015-2022, men også har været nomineret til Frederiksbergs Erhvervspris 2017.

Vi arbejder for private og erhverv

Hos Carrasco er vi specialister i badeværelser, tagarbejde, facade og generelt murerarbejde. Vi tilbyder også entrepriser i forbindelse med byggeprojekter til både private og erhverv. Det kan være alt fra tilbygninger til det private hjem til en stor lagerhal eller en total ombygning af en restauration.

Da vi ved, vi begår os i folks hjem eller på en travl arbejdsplads, arbejder vi med stor respekt for omgivelserne. Det betyder naturligvis ordentlig afdækning og efterfølgende oprydning, så rummet efterlades flot og ryddeligt.

Samtidig er det vigtigt for vores kunder, at de kan tage deres nye rum, tilbygninger eller erhvervsarealer i brug hurtigst muligt. Derfor leverer vi byggeriet til tiden – og i en kvalitet, der taler for sig selv.

Inden kvaliteten får love at tale sit eget tydelige sprog, er det vigtigt, vi sammen starter projektet på baggrund af kvalificeret rådgivning og klarlægning af ønsker og behov. Det er kundens garanti for et vellykket byggeprojekt, og Carrascos garanti for lige så positive anmeldelser fremadrettet, og dermed udsigt til endnu et finaleshow.Carrasco ApS

Kontaktoplysninger

Kirstinedalsvej 14, 1 tv.
2000 Frederiksberg

E-mail: carrasco-murermester@mail.dk Telefon: 26360300