Hampen Træforarbejdning A/S

Et mini-sommerhus eller et ekstra rum?

Om- og tilbygning | Skrevet af Hampen Træforarbejdning A/S d. 6. juni 2011

SUPERWOODs facadeprofiler er populære blandt arkitekter. Denne gang er det arkitekt Lars Frank Nielsen, der har tegnet et minihus med mange muligheder, add a room. Enkelt og æstetisk, i miljøvenlige materialer af høj kvalitet.


Enkelhed og æstetik kendetegner mini-huset add a room, som opfylder behovet for at udvide sommerhuset med et ekstra rum – til teenageren, gæster eller sommerkontor! Det kubistiske hus med træbeklædning i SUPERWOODs arkitekttegnede AART-profil, falder godt ind i naturen og kan på unik vis kobles sammen med flere moduler og vokse efter behov. Huset er udviklet af det svenske firma addaroom og tegnet af den danske arkitekt Lars Frank Nielsen.

”Vi har lagt vægt på bæredygtige, nordiske materialer, som tager hensyn til design og miljø, men også til funktionalitet og holdbarhed,” siger arkitekt Lars Frank Nielsen, der har baggrund som stifter og indehaver i 3XN og nu ONEN Design.


SUPERWOODs profiler er med til at give det lette indtryk, som understreges af det enkle formsprog, de store skydedøre og terrasserne omkring huset. Et hus på blot 15 m² giver masser af ekstra plads til teenageren, de voksne børn eller vennerne, der kommer på besøg i flere i dage.

Men huset er også stort nok til at rumme både et sove- og opholdsrum, køkken og bad! Med de store terrasseflader, indbyder det til at leve ude lige så meget som inde. Endelig er add a room modulopbygget, så man kan starte med et hus, tilføje et til og et til…

SUPERWOOD™ anvender superimprægnering, som er en revolutionerende, effektiv og miljøvenlig måde at beskytte træ helt ind i kernen. Træet bliver sikret mod råd og svamp fra yderst til inderst, helt uden brug af tungmetaller og organiske opløsningsmidler. SUPERWOOD er gedigent, superimprægneret nordisk grantræ, der er nemt at arbejde med. Det leveres tørt og lyst, og det arbejder naturligt som levende træ gør og stiller kun små krav til vedligeholdelse.Hampen Træforarbejdning A/S

customer-logo

Firma Adresse

Palsgårdvej 3
7362 Hampen

Nyeste artikler fra Hampen Træforarbejdning A/S
Et mini-sommerhus eller et ekstra rum?
Hampen Træforarbejdning A/S
Et mini-sommerhus eller et ekstra rum?
Læs artikel
Legehus med rum til fantasien
Hampen Træforarbejdning A/S
Legehus med rum til fantasien
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.