Byrdal Kloak & Blik ApS

Årets Kloakmester 2019

Kloak & dræn | Skrevet af Søren Pedersen d. 27. februar 2020

Hos Byrdal Kloak og Blik er vi stolte af at være tildelt titlen som Årets Kloakmester 2019 – samt igen at være finalist i samme kategori i 2020. Prisen kan vindes til den prestigefyldte branchefest for håndværkere, kaldet ÅRETS HÅNDVÆRKER®, som er et awardshow, der finder årligt sted i Cirkusbygningen i København.

Forudsætningen for en finaleplads er, at man på anmeldelsesportalen Anmeld Håndværker scorer flotte kundeanmeldelser og udmærker sig inden for kategorierne kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

Kun ved at opnå flot kundefeedback kan det lade sig gøre at stå som Årets Kloakmester i en propfyldt Cirkusbygning, til lyden af klapsalver fra andre dygtige finalister fra alverdens øvrige håndværksfag.

At det er kunderne selv, der anmelder os hudløst ærligt og har været med til at skaffe os titlen som Årets Kloakmester, betyder rigtig meget. Kunderne modtager et link til vores profil, når de overdrages slutfakturaen for det udførte arbejde, og hernæst kan de i ro og mag skrive deres personlige vurdering af vores evne til at udføre opgaverne.

Den gode feedback er derfor et solidt skulderklap, der fortæller os, vi kan vores fagværk og samtidig evner at pakke vores kunder ind i en positiv serviceoplevelse fra start til slut.

Gode kundeoplevelser baner vejen for succes

Positiv kundefeedback spreder sig som ringe i vandet. Fordi vores kommende kunder allerede ved, at de kan forvente kvalitet, når vi udfører arbejde med højtvandslukke, dræn, renovering, skadedyrsbekæmpelse eller andre kloakservices, har vi som virksomhed en god og voksende kundestrøm.

Men titlen forpligter! Derfor ved vores medarbejdere også, de a-l-d-r-i-g må springe over, hvor gærdet er lavest. I steder er de instrueret i at kommunikere, gå den berømte ekstra mil og udføre arbejde i tårnhøj kvalitet.

Vi ved, at når servicen er i top, så kommer de gode anmeldelser helt naturligt. Servicen starter naturligvis fra første henvendelse og stopper først, når der er givet hånd på at flot stykke arbejde.

Netop derfor modtager vi anmeldelser, der bl.a. lyder:

Super god og effektiv service, de kom indenfor 3 timer på 2. juledag og fik fixet min kloak, kan varmt anbefales.”

Nem og hurtig kommunikation, kort ventetid, præcis, professionel, venlig og grundig udførelse af arbejdet. Pæn oprydning bagefter.”

Ønsker du også at få udført kloakarbejde, hvor du ved, at alting fungerer og ikke efterlader uheldige overraskelser?

Så kontakt Byrdal Kloak og Blik for et uforpligtende tilbud.

 

Foto: Carsten LundagerByrdal Kloak & Blik ApS

Kontaktoplysninger

Tømmerupvej 174
2791 Dragør

E-mail: bbkloak@gmail.com Telefon: 50941737