Der er ingen tvivl om, at hvis man gerne vil vide, hvad fremtiden bringer – ikke mindst når det kommer til danskernes gastronomiske vaner – så skal man kigge mod hovedstaden. Ikke mindst til bydele såsom Vesterbro. Gør man det, ses blandt andet en tendens til at tage gamle, syndige klassikere og genfortolke dem med sundere, friskere og bedre råvarer. Sådan en behandling har burgeren blandt andet fået, og der er ingen tvivl om, at disse Vesterbro burgere snart kommer til at kunne smages landet over.
Generelt taler de nemlig ind i en tendens, hvor fokus i stadig højere grad bliver de rigtige råvarer. Vi vil gerne have økologisk, klimarigtigt og friskt af hensyn til både vores egen og klodens sundhed. Selv når vi tillader os selv at spise usundt, som disse Vesterbro burgere trods alt stadig er, eller vil tage noget med på farten, vil vi således gerne have noget med ordentlige råvarer. Begge muligheder, et bord i restauranten eller take away til bilen eller bænken, er åbne for dig, hvis du godt kunne tænke dig at smage disse Vesterbro burgere, før de bliver en landeplage. For indeværende skal du dog stadig bevæge dig til Vesterbro for at kunne smage disse friske burgere, om end der også findes lignende afdelinger i byer som Århus, Ålborg, Vejle og Herning. Man kunne selvfølgelig således forledes til at tro, at dette storbyfænomen var både dyrt og besværligt, men det er ikke tilfældet. De frisklavede Vesterbro burgere er nemlig både lækre og billige, hvilket betyder, at de henvender sig til den studerende, der kan få dem med studenterrabat, såvel som børnefamilien, der gerne vil have en nem aftensmad.
Det betyder dog ikke, at du ikke kan betale en smule ekstra for at få en af deres helt særlige Vesterbro burgere og udfordre smagsløgene lidt. Det fantastiske ved en burger er nemlig, at der er evig mulighed for nye påhit, og at de som oftest smager godt, så længe råvarerne og smagene er i orden. Det betyder for eksempel, at du kan pifte enhver af deres burgere op med ost, bacon og bearnaisesovs. Derudover kan du dog få burgere, der indeholder alt lige fra vegetarbøg til såkaldte spicy cheese bombs. Der er altså Vesterbro burgere til enhver smag. Der er altså ingen tvivl om, at konceptet har haft succes på Vesterbro. Ellers ville det aldrig have haft mulighed for at brede sig, og som nævnt indledningsvist, er restauranten også indikation på en større tendens. En tendens der både betyder mere arbejde for de danske gårde og flere friske råvarer i danskernes maver.
Strandlodsvej 68, 2th.
2300 København
Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.
Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.