Byrdal Kloak & Blik ApS

Skadedyrsbekæmpelse

Kloak & dræn | Skrevet af Søren Pedersen d. 27. februar 2020

Hvad end du er privatperson eller erhvervsdrivende kan Byrdal Kloak og Blik hjælpe dig fri for skadedyrsproblemer.

Rotter og mus er skadedyr, som er kendt for at angribe boligen ved at gnave i isoleringer, ledninger, inventar etc. Skadedyrene er desuden smittebærende, hvilket kan resultere i, at hjemmets beboere eller virksomhedens ansatte bliver syge.

Derudover kan rotter underminere indkørsel og kloak m.m., hvilket kan ende med at blive en bekostelig affære for opgravning og renovering.

Rotterne opholder sig ofte i vores kloakker, hvor de har taget bosted. Fra kloakken kan de desværre trænge ind i vores hjem via kloakkernes hovednetværk. Løsningen på problemet er en rottespærre, som er en installation, der foretages mellem hovednetværket og kloaksystemet på egen grund.

En rottespærre er udstyret med en membran, som lader spildevand rende ud i kloakken, men lukker af fra den modsatte side, så rotter ikke kan trænge ind denne vej.

Ældre boliger kan desuden opleve, at mus og rotter finder vej ind, hvis der f.eks. mangler vandlåse eller er andre udfordringer med rørene.

Som skadedyrspecialister tilbyder vi både rådgivning og miljørigtige løsninger på akutte skadedyrstilfælde, ligesom du kan tegne et forebyggende serviceabonnement på bekæmpelse.

Vælg en forebyggende indsats

Hos Byrdal Kloak og Blik kan vi både hjælpe dig med at komme af med skadedyrene og bekæmpe dem præventivt.

Med forebyggende skadedyrsbekæmpelse bliver du omfattet af en abonnementsordning, hvor vores skadedyrsspecialister kommer forbi din bolig og inspicerer den.

Abonnementsordningen er fleksibel, og prisen vil derfor være baseret på antallet af løbende kontrolbesøg samt hvilken type skadedyr, der potentielt trænger ind i din bolig.

Fordelen ved denne type løsning er, at vi fanger problemerne i opløbet, hvormed du undgår potentielt store udgifter til reparationer og renoveringer. Disse beløb overstiger abonnementsservicen med mange gange, hvorfor det giver bedst mening at anvende en forebyggende tilgang.

Hvad end du kontakter os for at bekæmpe nuværende problemer med skadedyr eller anvender vores forebyggende kontrolindsats, får du altid samme grundige service.

Vi lægger stor vægt på positive kundeoplevelser, hvorfor vi bl.a. er medlem af Anmeld Håndværker. Her kan du læse andre kunders oplevelser med os, og se deres vurdering af vores evner inden for kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

Som Årets Kloakmester i 2019 har vi naturligvis mange positive anmeldelser, hvilket vi arbejder hårdt for hver eneste dag, vi går på arbejde.

Har du problemer med skadedyr eller ønsker du forebyggende skadedyrsbekæmpelse? Kontakt os og hør mere om, hvordan vi løser dine udfordringer.

 

Foto: Carsten Lundager



Byrdal Kloak & Blik ApS

Kontaktoplysninger

Tømmerupvej 174
2791 Dragør

E-mail: bbkloak@gmail.com Telefon: 50941737