Byrdal Kloak & Blik ApS

Kloak og service

Kloak & dræn | Skrevet af Søren Pedersen d. 27. februar 2020

Hos Byrdal Kloak og Blik er vi vant til at håndtere alle former for kloakarbejde. Opgaverne varierer naturligvis meget fra kunde til kunde, men takket være mange års erfaring som autoriseret kloakmester løser vi en bred vifte af discipliner – altid i høj kvalitet og med god service.

Kloakservices kan være alt fra simple problemer med stoppede afløb til inspektioner af rør, reparationer, rottesikring etc., men også planlægning af kloaksystem, rådgivning m.m.

I dag vælger mange desuden at få lagt et omfangsdræn, for at undgå problemer med fugt i boligen. Kraftige regnskyl, omkringliggende miljøer og husets højdeplacering kan påvirke mængden af vand omkring boligen, hvortil et omfangsdræn kan være løsningen. Drænet leder vandet væk fra bygningen, hvilket minimerer risikoen for fugtskader på sokkel og fundament. Det modvirker både problemer med indeklimaet og sikrer længere levetid på huset.

Man må endelig ikke undervurdere kloakarbejde, da det er et fagområde, som kræver autorisation. Det skyldes, at fejl og mangler ved udført arbejde kan resultere i skader på og omkring boligen. F.eks. kan konsekvensen af oversete utætte rør ende med et usundt og uhygiejnisk miljø omkring bebyggelsen, hvor der også vil opstå lugtproblemer fra kloakvandet!

Ligeledes kan dårligt arbejde med omfangsdræn eller mangelfuld kloakinspektion resultere i, der opstår fugtskader på boligen, opstår problemer med svamp eller måske kommer uventede gæster i form af mus og rotter via huller i kloaknettet.

Du skal med andre ord altid vælge en kloakmester, du kan stole på.

Derfor skal du kontakte Byrdal Kloak og Blik

Hos Byrdal Kloak og Blik får du fornøjelsen af en grundig og autoriseret kloakmester, der kan sit håndværk og har kundernes ord for det – se blot vores profil på Anmeld Håndværker platformen, hvor kunderne bl.a. siger:

Nem og hurtig kommunikation, kort ventetid, præcis, professionel, venlig og grundig udførelse af arbejdet. Pæn oprydning bagefter.

[…] var super fleksibel og var allerede på adressen senere samme dag. Alt kommunikation var i top og alt i alt en rigtig fin oplevelse.

Foruden garanti for god service, er tilmed medlem af Danske Kloakmestre, hvilket sikrer vores kunder adgang til en ekstra garantiordning med dækning på op til 50.000 kr.

Er du interesseret i at få udført renovering, service, inspektion og andre kloakrelaterede ydelser i sikker kvalitet og med ordentlig service, så kontakt Byrdal Kloak og Blik.

NB! Husk vi tilbyder døgnservice – du er derfor også velkommen til at kontakte os, hvis der opstår akutte problemer.

 

Foto: Carsten Lundager



Byrdal Kloak & Blik ApS

Kontaktoplysninger

Tømmerupvej 174
2791 Dragør

E-mail: bbkloak@gmail.com Telefon: 50941737