Byrdal Kloak & Blik ApS

Vi klarer alt under jorden

Kloak & dræn | Skrevet af Søren Pedersen d. 27. februar 2020

Hos Byrdal Kloak og Blik klarer vi alt kloakrelateret arbejde under jorden.

Der kan være mange årsager til at kontakte en kloakmester. Måske der skal skiftes et rør, måske kloakken skal inspiceres eller måske der skal etableres rottesikring for at få bugt med skadedyr i boligen?

Måske du slet ikke er klar over, hvad problemet er, men oplever nedsunket grund eller lugtgener, som symptomer på problemer med kloakken. Hertil tilbyder vi naturligvis fejlfinding og kompetent rådgivning, så du undgår fremtidige komplikationer.

Vi tilbyder professionel service inden for:

  • Tilstoppet afløb
  • Tv-inspektion af kloak
  • Kloakrenovering / punktreparation
  • Stoppet faldstamme
  • Omfangsdræn
  • Højvandslukke
  • Gravearbejde
  • Rottesikring/ montering af rottespærre
  • Forsikringsskader
  • Vand i kælderen

Når du vælger Byrdal Kloak og Blik, vælger du samtidig en autoriseret kloakmester, der har Teknologisk institut som kontrolinstans for vores arbejde.

Vi er desuden medlem af Danske Kloakmestre, hvilket giver vores kunder en ekstra sikkerhed, såfremt der måtte opstå problemer. Medlemskabet sikrer os nemlig adgang til en garantiordning med dækning på op til 50.000 kr. – upåagtet om byggeriet er stort eller småt.

Hos Byrdal Kloak og Blik møder du med andre ord kompetente fagmænd, der klarer ’alt under jorden’ og er omfattet en garantiordning.

Det siger vores kunder

Der er mange virksomheder, som vil hævde, de er de bedste og mest erfarne inden for et givent område. Om vi er de mest erfarne, skal vi lade stå usagt, men med flere hundrede positive kundeanmeldelser og titlen som Årets Kloakmester 2019 er vi bestemt en del af eliten inden for kloakservice.

Vi vandt titlen som Årets Kloakmester 2019 i Cirkusbygningen på baggrund af positive kundeanmeldelser og en fagjurys vurdering af vores arbejde.

Hos Byrdal Kloak og Blik går vi hver dag på arbejde med en forventning om at løse vores kunders opgaver til deres største tilfredshed. Som kloakmester og skadedyrsbekæmper lægger vi stor vægt på kvalitet og gode kundeoplevelser. Derfor varmer det, når vi modtager feedback som:

Som altid kom firmaet hurtigt, til aftalt tid og til en super pris. Skal man bruge et firma man kan stole på og få god rådgivning hos, så er Byrdal firmaet man skal kontakte.”

Super god og effektiv service, de kom indenfor 3 timer på 2 juledag og fik fixet min kloak, kan varmt anbefales.”

Se selv flere kundeanmeldelser på vores Anmeld håndværker profil eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 

Foto: Carsten Lundager



Byrdal Kloak & Blik ApS

Kontaktoplysninger

Tømmerupvej 174
2791 Dragør

E-mail: bbkloak@gmail.com Telefon: 50941737