Carrasco ApS

Ny facade eller nyt tag?

Mur & facade | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. januar 2018

Carrasco ApS er et alsidigt murerfirma med stor erfaring i facaderenovering og tagarbejde. Vi mener, ethvert vellykket byggeprojekt tager sit første spadestik i planlægningsfasen. Derfor er tilbudsgivning og aftaler efterset og indgået i samarbejde med kunde og evt. arkitekt.

Intet projekt er dog veludført, før byggeopgaven er afsluttet og overdraget til den rette tid, i den rette kvalitet og med et flot finish.

”Carrasco ApS løfter altid opgaverne med stor faglig stolthed – både når det gælder større og mindre opgaver”, fortæller Martin Carrasco.

Når bygningernes ydre skal forskønnes med reetableringer, genopbygninger eller reparationer, er det kombinationen af dygtige svende med mangeårig erfaring samt de unge arbejdsivrige svende, der sørger for resultater udført med høj faglighed. Det er nemlig en garanti for styrke og langtidsholdbarhed.

Respekt for arkitektur og holdbarhed

Facaderenovering, tagarbejde og murerarbejde generelt er alle vigtige elementer i både arkitektonisk og byggeteknisk henseende.

Byggeteknisk vejleder Carrasco ApS naturligvis på baggrund af indgående kendskab til murerfaget. Et tag kan f.eks. holde mellem 15 og 100 år afhængigt af, om det opføres i eternit, tegl eller måske endda som naturskifertag. Valget skal dog kombineres med behov, ønsker til udseende, budget, isoleringskrav og meget mere. Ligeledes kan facader opføres med forskelligt puds og behandling, som giver variation og dynamik i udseendet og har forskellig modstandsdygtighed.

Hos Carrasco ApS er professionel rådgivning garanti for at ønsker til materialer og æstetik går hånd i hånd. Det giver en positiv oplevelse for bygherren, og dermed os.

Den rette samarbejdspartner

Kort sagt er den rette samarbejdspartner den, der gør byggedrømmen til virkelighed. Hos Carrasco ApS er vi markedsført via mund-til-mund. Med det mener vi, vi er så privilegerede at have et mandskab, der udfører så flot og bundsolidt håndværk, at kunderne holder vores hjul i gang på lutter gode anbefalinger.

Gode anbefalinger kommer naturligvis i kraft af flotte resultater, men også omgangen med vores brede kundekreds. Vi husker altid på, at vi arbejder i folks private boliger eller på deres arbejdspladser, hvor mange mennesker færdes samtidig. Derfor skal der naturligvis tages forhold for omstændighederne.

Det gør vi, når vi dækker af, rydder op og husker vores service, der er kendetegnet af høflighed og respekt. Smilet er altid med os på arbejde.

Carrasco har eksisteret siden 2001. Siden da er murerfirmaet vokset, og har opbygget et solidt renommé. Du kan finde Carrascos kundeanmeldelser på Anmeld Håndværker.



Carrasco ApS

Kontaktoplysninger

Kirstinedalsvej 14, 1 tv.
2000 Frederiksberg

E-mail: carrasco-murermester@mail.dk Telefon: 26360300