Flex Gulvservice ApS

Skal dine gulve have et nyt look?

Gulv og tæpper | Skrevet af Flex Gulvservice ApS d. 26. september 2017

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling er en mere dybdegående metode end f.eks. gulvslibning, når dine gulve skal have et nyt look. Afhøvling af gulve er særligt velegnet, hvor gulvene er mere medtaget eller hvor gulvene har særligt slidstærke efterbehandlinger, som f.eks. Fernis eller lim.

Gulvafhøvling kræver mere teknik og i værste fald kan gulvene blive skæve, hvis det ikke bliver udført korrekt. Hos Flex Gulvservice har vi mange års erfaring med afhøvling af gulve og på den måde bliver du altså sikret imod ubehagelige overraskelser og samtidig får du et gulv, som fremstår flot og naturligt.

Du kan betragte os, som en stærk samarbejdspartner der sikrer, at du får mest muligt for dine penge og et resultat, som er svært at opnå selv. Det er vores ekspertise indenfor gulvafhøvling og fordelagtige priser, der har gjort os til kundernes foretrukne samarbejdspartner i København og på Sjælland, når de har brug for afhøvling af gulve.

En god kommunikation og vejledning sikrer, at du tager dine beslutninger om en gulvafhøvling på et godt grundlag. Det er nemlig altid vigtigt, at beslutningen om at udføre en gulvafhøvling er taget af en professionel fagmand. Det kan være en svær vurderingssag, men hvis man udfører en afhøvling af gulve på et gulv, hvor der ikke er til tilstrækkelig gulv tilbage, så risikerer man helt at ødelægge gulvet. Det skal derfor vurderes, om det er mere optimalt at udføre en gulvafslibning i stedet for.



Flex Gulvservice ApS

Kontaktoplysninger

Bygmarken 3
3650 Ølstykke

E-mail: lars@flexgulvservice.dk Telefon: 20892465